Štampaj Štampaj

Pošalji prijatelju

13. 01. 2012

Sumanuti pokloni u 2011.

DEO 2

DA SE OD MALENA NAVIKNU - tokom novogodišnjih praznika nije zafalilo ideja ni Mercedesu, koji je predstavio posebnu Božićnu kolekciju za 2011. koja objedinjuje ponudu za sve potencijalne klijente od 7 do 77 godina. Uz obilje galanterije za njega i nju od skupocenih materijala koji su bili posebna limitirana serija namenjena onima koji su kupili automobil, posebno se izdvojio i auto za decu koji je urađen kao verna kopija velikog automobila. Dokaz da nije potrebno da imate 18 godina da bi seli za volan ali i dokaz da Vam je ponekad ipak potrebno i malo više stila u svemu. Zar ne? 


PERTLE - Rekao bi čovek, pa to i nije neki poklon! Ali, ako se radi o onima koje je dizajnirao Mr.Kennedy, onda su oni idealan poklon za ljubitelje luskuza i kada su pertle u pitanju, Ove su izrađene od 24. karatnog zlata i nisu dostupne na svakom ćošku. Pored toga za par treba izdvojiti oko 12 hiljada eura, tako da pazite na stanete na njih ako se odvežu. S obzirom da se radi o limitiranoj seriji, gužva zainteresovanih kupaca je, verovali ili ne, bila velika.

NA DVA TOČKA - Pomenuli smo i luksuzne automobile ali ipak ima i onih koji su ljubitelji dvotočkaša. I za njih se našao dar koji je podrazumevao da se novac ne broji u sitne apoene. Costume Chopper je realno kao stvoren za kategoriju - plaćen i pozlaćen. Još jedan dokaz da luksuz nema limite. I da se poklonu ne gleda u zube!


STANČIĆ - Život iz filma? Pa, moguće je! Oni koji pritom vole film "Doručak kod Tifanija", imali su prilike da za Novogodišnje praznike kupe stan koji se nalazi izmedju 169. i 71. ulice u New York-u, u kome se snimao film sa neponovljivom Odri. Stan je nakon skandala u koji je bio umešan, na prodaju dao broker Peter Bacanovic koji se bavio finasijama Marte Stjuart. Za cenu od 5.850.000 dolara ima veoma veliki broj zainteresovanih. Ako je torba skoro 4 miliona, pa šta je to 6 miliona za stan i to onaj iz Doručka kod Tifanija.


HALO...- Ako neko želi da 2012. godinu Zmaja proslavi na najluskuzniji način, telefonskim pozivom, onda mu se za to ukazala prilika zahvaljujući čuvenom proizvođaču mobilnih telefona Vertu. Naime, ovaj osvedočeni brend luksuznih mobilnih telefona je predstavio čak tri modela iz kolekcije Vertu Signature Dragon ukrašenih dijamantima i zlatom. Za jedan ekluzivan poziv potrebno je da se izdvoji oko 20.000 dolara i Vaš je! Nismo sigurni da će se pojaviti u paketima za 1 dinar, pa su oni koji su imali priliku već su obezbedili poneki za drage osobe ispod jelke.

VREME OKUPLJANJA -  da su praznici vreme okupljanja ne treba posebno ni spominjati. Ove se godine ispod jelke nekima našla i poneka društvena igra za decu i odrasle. Jedna od omiljenih svugde u svetu je i Monopol. Dok su neki bili u prilici da kupe kartonsku verziju, bilo je i onih koji su izdvojili čitavih 120 hiljada Eur-a za Military Monopol, koji se pozicionirao kao najskuplji na svetu, ukrašen je dijamantima. Kreatori ovog Monopol-a, koji je plod saradnje eksluzivne britanske galanterijske kuće Pemberton&Milner i zlatarske Gerrard, a ako je za utehu, sav prihod od prodaje namenili su u dobrotvorne svrhe.


PARTY TIME - Stalno se trudimo da nam novogodišnja zabava bude nezaboravna. Jednu takvu je napravio Roman Abramovich na ostrvu Sent Bart za 7.7 miliona dolara. 300 njegovih gostiju uživalo je u muzici Red Hot Chilli Peppers i kateringu za koji domaćin, kako kažu, nije žalio para. Srećna Nova 2012.!!!

Preporučujemo

foto

15. 08. 18

Virgil Abloh u saradnji sa Nike-om i Serenom Williams

Šampionka tenisa će ove godine nositi Ablohove kreacije na US Open turniru koji počinje 27. avgusta i predstaviti novu liniju po prvi put.

foto

10. 07. 18

Čarobna revija Dolce & Gabbana

Ovakvu reviju još niste videli!

Search