Štampaj Štampaj

Pošalji prijatelju

13. 12. 2011

Nova godina, slave

i party momenti...

Kako ste verovatno odveć primetili, slavski catwalk, koji se neumitno nastavlja u novogodišnje  - božićni, zakotrljao se punom snagom. I dok smo se okrenuli već smo se zbunili u izborima i odlukama kako izgledati tim povodima i prilikama a da sve to uz to bude i nekako obojeno trendom. Dilema je mnogo, ili nije?
Kada je reč ( kako bi to rekla naša vrla televizijska lica ) o Novoj godini i slavskim okupljanjima evo nekoliko saveta koje bi SML podelio sa Vama i nadamo se pomogao u otklanjanju istorijske dileme koja nas, svaki put, u tri koraka pretvara u Rodenovog mislioca, pred sopstvenim plakarom, s tim da je on nag, a mi najčešće u onome što zovemo donji veš ( k'o da ima gornji???) . Kad smo već, kod donjeg veša, postoji onaj zanimljiv običaj crvenog veša koji se "preporučuje" za novogodišnju noć. Nagovestiću Vam samo da se radi o kineskoj tradiciji da ne pomislite da ste u evropskom fazonu, kada se latite onih apsolutnih paklova od mrežaste poliamidne tange ili grudnjaka sa nečim što bi neki bez imalo stida nazvali čipkom! E sad, ukoliko ste fan ovih modela za najdužu noć u godini ( ja kao da radim nešto na televiziji pa mi retorika sve više kleca u dnevnički pojmovnik idioma i fraza....) onda svakako birajte najkvalitetnije ili se odlučite za bilo koju boju, koja je u skladu sa onim što ste obukle. Biće to za početak najbolji savet!
Kad smo to ustnovili krenimo dalje. Skoro je izvesno da je crna boja evergreen svih manifestacija ovog tipa i da tu nema greške. Čini se da se ponekad potkradu neke,  pogotovo, kada se u crnilu vašeg outfita izgubi stil koji negujete ili ne daj bože pojavi ruska salata sa poslednje Slave, a vremena za hemijsko nema! 
Otuda SML, vam savetuje za praznične dane, u nadi da ih zdravi i veseli provedete i ne padnete pod mračnu zavodljivost obilne trpeze koja će vas htele ne htele vratiti u crno jer kako jedna muzička interpretatorka otpoja - Crno pa se ne vidi…

Preporučujemo

foto

15. 08. 18

Virgil Abloh u saradnji sa Nike-om i Serenom Williams

Šampionka tenisa će ove godine nositi Ablohove kreacije na US Open turniru koji počinje 27. avgusta i predstaviti novu liniju po prvi put.

foto

10. 07. 18

Čarobna revija Dolce & Gabbana

Ovakvu reviju još niste videli!

Search