Štampaj Štampaj

Pošalji prijatelju

19. 12. 2011

Novogodišnji shopping

Krenite u "iskopavanje" blaga

Nova Godina je svojevrsni rudnik zlata za kupovinu. Kako zlata tako i prerasti u potpuni debakl, ukoliko ne budete pametno krenuli u “iskopavanje”. Razmišljajte i o tome da u gore pomenutom rudniku ne krenete u impulsivne kupovine, već da pažljivo birate komade kako u odeći, podjednako u detaljima i u šminki,  koja će odigrati ulogu i u peridu koji je tek pred nama. Dakle, u Novogodišnji šoping krenite promišljeni darujući drugima i sebi komade u kojima će iživati duže od 7, 6, 5, 4, 3, 2, 1.....SREĆNA NOVA!

Evo 10 sezonskih saveta za šoping koje Vam SML preporučuje da pratite.

CRVENO – boja Nove Godine, ali i auktelene sezone, te stoga potražite crvenu u koloritu, tamno crvenom, bordo i rdja narandžasto i bićete na pravom putu. Crvena je prisutna u mnogim komadima kako odeće tako i asesoara. Kombinujte uz crvenu još jedan aktuelan ton a to je siva sa crvenom i dobićete dobitnu kombinaciju.

INTENZIVNE  MONOHROMATSKE BOJE  - u kombinaciji sa neutralnim tonovima su svakako jedan od imperativa sezone i podjednako prisutni kako u dnevnoj tako i  večernjoj varijanti. Ovaj pomalo dramatičan spoj može ostaviti sjajan utisak u novogodišnjoj noći ali i kasnije.

POVRATAK 70-tih – Visok struk, uske suknje u tkaninama koje se sijaju mogu biti dibar izbor za novogodišnju žurku  ali u kombinaciji sa mekšim i mat tkaninama može da bude i atraktivan spoj za dan.

INVESTIRAJTE U ZLATO -  Dodajte svom imidžu po komad nakita od zlata ili zlatne boje. Narukvice u bojama zlata i crvenog zlata, ogrlice i minđuše koje su u istom materijalu su dobra kupovina i to ne samo za Novu Godinu. Dodajte i zlatan ton u šminki, zašto da ne

DRUGA KOŽA – Reptili su pobedili ove sezone. Dakle u lov na neki komad od reptila kako u galanteriji i nakitu tako i u komadu odeće. Ipak pri izboru birajte one komade koji izgledaju eklsuzivnije.

KRZNO – Osvojilo je modne piste i to na velika vrata. Kratko krzno je aktuelnije te se “bacite” u potragu. Sivi komad u krznu je najbolji izbor. Veliki je izbor u eko varijanti ali ukoliko ste u prilici i ljubitelj ste pravog ni tu neće nedostajati ponude.

ČIPKA – Romantični povratak čipke ove sezone daće vam mogućnost velikog izbora. Vodite računa da pri izboru ne izgledate kao presvučeni u čipku jer tu romantika prestaje, počinje neukus.

DUGI KAPUTI-   još jedan tred sezone koji može biti glamurozan. Blaga otvaranja kaputa oko vaših bokova “ulepšaće” Novu Godinu ali i kasnije mnogim posmatračima. Ako želeti da naglasite struk, kaiš će biti sjajna stvar....Kratke jakne....ma ko još o tome govori!?

PELERINA – Komad koji je toliko damski, da je instant komad za svaku gradsku princezu. Ima ih u ponudi dovoljno da izaberete pravu za kristalnu noć.

TORBE – Nemojte zaboraviti ni tašne. Velike ukrašene krznom ili nitnama, pačvorkom ili metalnim detaljima, ili male sa lancima kao remenom i BOOOM dokaz da je moda deo VAS!

 

 


SAVET PLUS – Cvetni motiv je najavljen za novo proleće leto 2012. Potražite nešto unapred!

 

VAŠ SML

Preporučujemo

foto

15. 08. 18

Virgil Abloh u saradnji sa Nike-om i Serenom Williams

Šampionka tenisa će ove godine nositi Ablohove kreacije na US Open turniru koji počinje 27. avgusta i predstaviti novu liniju po prvi put.

foto

10. 07. 18

Čarobna revija Dolce & Gabbana

Ovakvu reviju još niste videli!

Search