Štampaj Štampaj

Pošalji prijatelju

08. 08. 2014

Depilacija u salonu

Topli, hladni vosak i šećerna pasta…

Klasična depilacija toplim voskom u salonu je svakako najdugoročnije rešenje, ali ako imate problema sa venama i cirkulacijom, onda je vasa alternative hladan vosak, kod koga je nuspojava urastanje dlačica. Ako imate alergije, tu je depilacija šećernom pastom koja je hipoalergenska i posle koje ne urastaju dlačice.

Ovom metodom se depiliraju noge, ruke, prepone, pazuh…

Izdvajamo depilaciju pazuha kao veoma bolnu ali i veoma efikasnu, jer traje samo nekoliko minuta, rezultati su do 3 nedelje  bez dlačica. Vosak se nanosi u pravcu rasta dlačica a skida naglim pokretom u suprotnom pravcu.

Takođe i brazilska depilacija boli ali je veoma efikasna. Samo  je bitno da obratite pažnju na higijenske uslove salona, kako je ova procedura slična ginekološkom pregledu , jer ćete morati skroz da se skinete.

Depilacija počinje od napred, pa se ide ka nazad i od spolja na unutra. Ako vas boli, možete da zamolite stručno lice, da smanji veličinu traka ili da napravite malu pauzu. Tretman bi trebalo da se završi premazivanjem regije nekim umirujućim losionom (najčešće sa alojom). Vreme potrebno za ovu vrstu depilacije je između 15 i 30 minuta.

Preporučujemo

foto

29. 09. 17

5 navika koje uništavaju nokte

Negovane ruke nisu samo odraz lične higijene već i statusni simbol na osnovu koga drugi ljudi donose sud o vama.

foto

28. 09. 17

Pravilno čišćenje lica...

...jer naše lice to zaslužuje.

foto

23. 08. 17

Tajna vitke linije i mladalačkog izgleda žena iz Japana

Ukoliko ste putovali u Japan ili ste sreli nekog iz Japana verovatno vam je prvi utisak ostavila njihova mladolikost.

Search