Štampaj Štampaj

Pošalji prijatelju

25. 05. 2015

Kako da bolje izgledate u kupaćem

I spolja i iznutra

Ako se osećate odlično kada se skinete i stanete pred ogledalo, svaka čast, jer pripadate veoma malom broju žena! Za sve ostale koje nisu te sreće i imajući u vidu da nam sezona kupaćih kuca na vrata, evo malih potpora samopouzdanja koji će vam pomoći da izgledate, ali i da se osećate bolje u kupaćem kostimu!

Izbegnite nadutost unoseći dovoljno vode i jedući hranu koja je bogata kalijumom (kivi, avokado, banane, šargarepe).

Ako ste preplanuli, celulit, ožiljci i druge nepravilnosti nisu toliko vidljive, zato je samopotamnjivanje brz i zdrav način da instant izgledate zategnuto. Uz to možete koristiti i losione sa shimmerom za dodatni efekat.

Otarasite se uraslih dlačica tako što ćete na predeo koji brijete naneti dvoprocentni rastvor benzoil peroxida – to će dezinfikovati kožu i ubiti bakterije koje doprinose iritaciji i urastanju.

Piling ne samo što uklanja mrtve ćelije i daje koži sjaj, već može privremeno i da umanji izgled celulita jer instant privlači vlagu u kožu, popunjavajući neravnine na nekoliko sati. Ako pri tom koristite i meku četku, efekat će biti još bolji jer ćete dodatno pojačati cirkulaciju.

Ispravite se! Ne samo što ćete izgledati gracioznije već prav stav zahteva da abdominalni mišići stalno rade pa ako imate stomačić, on će izgledati ravno i zategnuto.

Koristite kupku sa salicilnom kiselinom ako imate problema sa aknama na telu, to će pomoći koži da se iščisti i ukloniti ovu neprijatnu pojavu.

Pazite kako koristite brijač- koristite penu, pažljivo prevlačite i nikada ne korstitte tup žilet. I ako vam nestane pene za brijanje, ne koristite sapun, jer samo zapuši brijač i isuši kožu, nego balzam za kosu, jer menja pH vlasi i omekšava kutikulu. I naravno, hidrirajte kožu! Posle tuširanja, ne koristite peškir nego pustite da se koža par minuta osuši sama pa nanesite kremu. Tako ćete zapečatiti vlagu i nahraniti kožu maksimalno!

Preporučujemo

foto

29. 09. 17

5 navika koje uništavaju nokte

Negovane ruke nisu samo odraz lične higijene već i statusni simbol na osnovu koga drugi ljudi donose sud o vama.

foto

28. 09. 17

Pravilno čišćenje lica...

...jer naše lice to zaslužuje.

foto

23. 08. 17

Tajna vitke linije i mladalačkog izgleda žena iz Japana

Ukoliko ste putovali u Japan ili ste sreli nekog iz Japana verovatno vam je prvi utisak ostavila njihova mladolikost.

Search