Štampaj Štampaj

Pošalji prijatelju

18. 05. 2015

Kako da negujete vaše obrve

Na pravi način

Pune, negovane obrve ne samo što mogu da učine da izgledate mlađe, već dozvoljavaju da nosite manje šminke i mogu da promene vaš lični opis kao ništa drugo! Ali važno je da izgledaju prirodno a ne nacrtano!

Za početak, proizvodi koje stavljate da ’docrtate’ obrve moraju biti penasti ili masniji. Poenta je da ne nanesete nešto što će se osušiti i učiniti da obrve izgledaju skoreno, već proizvod koji će popuniti i korigovati nepravilnosti uz prirodan izgled koji ne daje težinu.

Dalje, birajte proizvode koji su što bliži prirodnoj boji vaših obrva. Ako imate tamne obrve, na primer, koristite olovku koja je jednu ili dve nijanse svetlija od vaše kose (ili tamnija ako su obrve jače).

Pazite na prirodan oblik i nikada nemojte pokušati da docrtate obrve da  izgledaju deblje. Što su vam oči i usne veće, to jače možete definisati obrve, ali ako imate fine crte lica, nemojte preterati u iscrtavanju jer ćete izgledati smešno.

Kada koristite četkicu za iscrtavanje, počnite od sredine obrve, jer prvi potezi neminovno ostave najvše boje. Prevoj obrve je uvek najtamniji pa će to izgledati prirodno. Odatle nastavite ka spoljnoj ivici a unutrašnje uglove ostavite za kraj.

Preporučujemo

foto

29. 09. 17

5 navika koje uništavaju nokte

Negovane ruke nisu samo odraz lične higijene već i statusni simbol na osnovu koga drugi ljudi donose sud o vama.

foto

28. 09. 17

Pravilno čišćenje lica...

...jer naše lice to zaslužuje.

foto

23. 08. 17

Tajna vitke linije i mladalačkog izgleda žena iz Japana

Ukoliko ste putovali u Japan ili ste sreli nekog iz Japana verovatno vam je prvi utisak ostavila njihova mladolikost.

Search