Štampaj Štampaj

Pošalji prijatelju

03. 10. 2014

EE kreme- još jedan korak dalje...

O da, postoji i to!

U poslednje 3 godine bili smo svedoci mnogih kreativnih načina na koje su brendovi plasirali jedan specifičan proizvod, koji je sada već postao njihov zaštitni znak. Naravno, mislimo na BB kremu. Dior i Guerlain su kreirali linije ’zlatnih’ BB krema za letnji sjaj, MAC ih je stavio u kompaktnu formu, Stila je stvorila CC kremu koja ’koriguje’ ten i koja menja nijanse kada se nanese.

Svi ovi izumi su u početku izazvali veliko uzbuđenje ali sve što pšoleti, mora sleteti, pa je posle nekog vremena na red došlo neizbežno pitanje ’Da li ti proizvodi zaiista ’rade’ ili je sve samo marketinški trik?’

Ali sada, ulazimo u novu fazu ovog rasprostranjenog marketinškog fenomena, pa kada je Estee Lauder izbacio EE kremu (even effect-efekat koji izjednačuje (ten) ), pa ne možemo a da ne budemo skeptični i da se ne zapitamo o čemu se tu radi...

Dakle, EE krema je specijalizovane za diskoloraciju kože. U jeku novih istraživanja o tome koliko zagađenost atmosfere utiče na našu kožu i koliko će uticati kad ona ostari, priča se o šteti nastaloj od slobodnih radikala i stresa koji izazivaju zagađivači, što već sada doprinosi povećanom nastanku tamnih fleka i pojave hiperpigmentacija.

EE je dizajnirana da radi zajedno sa drugim proizvodima iz Estee Lauder linije koja se zove ’Enlighten’, i fokusira se samo na momentalno stvaranje ujednačenog tena, dok drugi proizvodi (noćna krema i hidratantna krema) služe za popravku štete nastale od zagađenja i treba da predstavlja prvu liniju odbrane od dnevnih oštećenja koje nastaju na putu do i sa posla, na primer. Dobra stvar je što se proizvod ne reklamira kao magičan lek za sve, već kao deo slagalice za rešenje problema.

Korekcija boje tena nastaje zahvaljujući miksu pigmenata sa optičkim svojstvima koja mogu da lažiraju prirodnu blistavost kože. Ovo nije novitet u svetu šminke, ali se EE krema lako stapa sa kožom, instant daje ujednačen i lep ten i ima SPF 30!

Možda ovo nije revolucionarni proizvod, ali to i nije bila ideja, koncept je instant lep ten i zaštita od sunca, što je već samo po sebi dovoljno primamljivo (pogotovo ako je efikasno).  

Preporučujemo

foto

29. 09. 17

5 navika koje uništavaju nokte

Negovane ruke nisu samo odraz lične higijene već i statusni simbol na osnovu koga drugi ljudi donose sud o vama.

foto

28. 09. 17

Pravilno čišćenje lica...

...jer naše lice to zaslužuje.

foto

23. 08. 17

Tajna vitke linije i mladalačkog izgleda žena iz Japana

Ukoliko ste putovali u Japan ili ste sreli nekog iz Japana verovatno vam je prvi utisak ostavila njihova mladolikost.

Search