Štampaj Štampaj

Pošalji prijatelju

18. 09. 2012

BB krema

Balzam za savršen ten

Iza BB inicijala krije se Blemish Balm, balzam za nesavršen ten, koji je izumeo jedan nemački dermatolog 1970. godine. Ovaj balzam imao je izuzetna svojstva umirivanja kože i ublažavanje crvenila posle dermatoloških tretmana, kao što je piling kože lica. Osnovna ideja je da jedan preparat zameni pet: serum, hidratantnu kremu, kremu sa zaštitnim faktorom, podlogu i puder. Takođe deluje protiv bora i za izbeljivanje fleka. Neke BB kreme sadrže hijaluronske kiseline i vitamin C.

Kada je BB krema dospela u Koreju, doživela je izuzetnu popularnost kod poznatih glumica koje su počele da je koriste. One su radosno podelile ovu inovativnu tajnu lepote sa svojim fanovima i desio se uspeh preko noći! Danas su veoma popularne i među muškarcima.

U neprestanoj potrazi za inovativnim i jedinstvenim rešenjima, koja ne umanjuju visoku delotvornost nege, velike kozmetičke kuće su razvile svoju BB kremu namenjenu evropskom tržištu, koja omogućava blistav i trenutno ujednačen ten.

SML   |    20. 06. 2013   |   11:06:27

Re: Marketinski trikovi

Draga Mady,
svakoj koži odgovara drugačija nega i drugačiji proizvodi. BB kreme, kao i svi ostali proizvodi mogu da odgovaraju ili ne, a to zavisi od kvaliteta kože, načina nege i ostalih proizvoda koji se za negu koriste, od načina života i ishrane, proizvođača i sastojaka koji se nalaze u BB kremi... Nekima ovaj proizvod fenomenalno odgovara dok drugima ne, to je veoma individualna stvar, kao uostalom, i sve ostalo u vezi kozmetike i šminke.

Srdačan pozdrav!
SML tim

pošalji odgovor
Mady   |    14. 06. 2013   |   15:15:37

Marketinski trikovi

Mozda je BB krema u dalekoj proslosti bila kvalitetna, ali DANASNJE BB kreme urnisu kozu lica - od njih i devojke sa perfektnom kozom dobijaju duboke potkozne bubuljice i dermatolozi i kozmeticari se slazu da su nakon samo mesec dana koriscenja bb kreme neophodni MESECI da se kozi vrati prvobitan izgled.
UZAS.

pošalji odgovor

Re: Marketinski trikovi

Blanš

Blanš

Izbeljivanje korena ...

Belo

Belo

Opet vlada ...

Bermude

Bermude

po čuvenom bermudskom trouglu ...

Bob

Bob

Neprolazni stil ...

Blanš

Blanš

Plavičasti prah ...

Search