Štampaj Štampaj

Pošalji prijatelju

24. 03. 2014

Krenite u borbu sa celulitom

Odmah!

Ako ste mislili da još uvek imate vremena da se pripremite za kratke haljine i bikini, pogledajte kalendar još jednom! Krajnje je vreme da se ozbiljno pozabavite najomraženijim estetskim problemom svake žene – celulitom!

Znamo da smo već puno puta pisali na temu celulita i kako se uspešno botiti protiv, ali da slučajno ne biste nešto propustili,

SML samo za vas pravi mali podsetnik šta sve treba da uradite da biste na vreme bile u top prolećnoj i letnjoj formi!

Dakle:

1. Pijte puno vode - na taj način se brže i lakše izbacuju toksini iz organizma.

2. Korigujte ishranu - pored unosa vode, izbacite grickalice, prženo, gazirano i slatkiše. Znamo da je teško, ali savršena linija zahteva izvesne žrtve.

3. Vežbajte - uz fizičke vežbe se ubrzava metabolizam, zatežu se mišići i koža i sagorevaju se masti. Samo, imajte u vidu da kada krenete da vežbate i ta fizička aktivnost počne da daje rezultate, celulit će početi da izlazi na površinu i prvo će biti više vidljiv pre nego što počne da nestaje. Zato, ne odustajte od vežbi već budite uporne i videćete razliku.

4. Masaža- je uz prethodne stavke najefikasniji način za borbu protiv celulita.

Krenite da masirate od stopala ili kolena ka kukovima, dugim pokretima sa blagim pritiskom odozdo na gore.

Vrhovima prstiju pritisnite i podignite delove zahvaćene celulitom, kao da štipate, samo nemojte jako da pritiskate. Masirajte ovim pokretima noge odozdo ka gore. Ruke stisnite u pesnice i blago pritiskajte butine pokretima kao da mesite testo. Uhvatite prstima veći deo regije sa celulitom i uvrnite formirajući slovo S. Opustite mišiće. Uhvatite rukama deo sa celulitom i pritiskajte ga kao kad cedite mokar peškir. Masažu završite dugim pokretima, kao na početku, samo sa jačim pritiskom.

Stomak i bokove masirajte istim pokretima ali celom rukom. Ovi pokreti doprinose da se poboljša cikrulacija u pomenutim regijama.

A da bi nega bila maksimalno uspešna, odabrali smo i sjajne anticelulit proizvode koji će vam pomoći u ovoj večitoj borbi:

Preporučujemo

foto

29. 09. 17

5 navika koje uništavaju nokte

Negovane ruke nisu samo odraz lične higijene već i statusni simbol na osnovu koga drugi ljudi donose sud o vama.

foto

28. 09. 17

Pravilno čišćenje lica...

...jer naše lice to zaslužuje.

foto

23. 08. 17

Tajna vitke linije i mladalačkog izgleda žena iz Japana

Ukoliko ste putovali u Japan ili ste sreli nekog iz Japana verovatno vam je prvi utisak ostavila njihova mladolikost.

Search