Štampaj Štampaj

Pošalji prijatelju

20. 11. 2013

Modna ikona isprobava L’Orealov najnoviji proizvod

Krede za kosu od L’Oreal Professionel

L’Oreal Professionel je kreirao novu liniju proizvoda namenjenih pravim vikend fanaticima- modernim devojkama koje žele da isprobaju mnogo različitih izgleda za kratko vreme. Svakog vikenda one požele nešto novo, isprobaju ga i promene po želji i baš takve su nove krede za kosu od L’Oreal Professionel, brenda koji je specijalizovan za backstage lepotu na najvećim svetskim modnim događajima.

A modna ikona Alexa Chung koja je od skoro zaštitno lice ovog kozmetičkog brenda, izgleda kao da živi L’Oreal san i to dokazuje uz fotografije sa kosom u duginim bojamakoje je postavila na Twitter.

Za lansiranje ovog proizvoda u Londonu, L’Oreal Professionel je sarađivao sa ilustratorkom Marie Perron koja je svojim ilustracijama oplemenila salon u kome je održana prezentacija povodom lansiranja ove nove linije.

L’Oreal Professionel krede za kosu dolaze u 8 nijansi i pored toga što su viđene na revijama za sezonu proleće/leto 2014, lake su za korišćenje, tako da mogu da se nanose i kod kuće na suvu i čistu kosu a traju do 3 pranja.

Revolucija u boji može da počne! 

Preporučujemo

foto

29. 09. 17

5 navika koje uništavaju nokte

Negovane ruke nisu samo odraz lične higijene već i statusni simbol na osnovu koga drugi ljudi donose sud o vama.

foto

28. 09. 17

Pravilno čišćenje lica...

...jer naše lice to zaslužuje.

foto

23. 08. 17

Tajna vitke linije i mladalačkog izgleda žena iz Japana

Ukoliko ste putovali u Japan ili ste sreli nekog iz Japana verovatno vam je prvi utisak ostavila njihova mladolikost.

Search