Štampaj Štampaj

Pošalji prijatelju

09. 08. 2013

Vaša koža zna kada je dan, noć, vikend...

Kako kaže Chanel

Kako tvrdi Chanel, vaša koža zna kada je dan, kada je noć i čak kada je vikend, pa su zato kreirali novu liniju losiona za telo.

Ovo je jednostavan koncept koji treba da potpuno preokrene vaš ritual nege tela u toku nedelje, tu je Le Jour de Chanel za dan, La Nuit de Chanel za noć i što je najinteresantnije od svega, tu je Le Weekend de Chanel, koji je namenjen, kako mu ime kaže, vikend upotrebi.

Chanel tvrdi da je veoma bitno da se u nezi prati bioritam pošto vaša koža zna koji je dan u nedelji!

Već smo znali da koža drugačije funkcioniše u toku dana, kada štiti i tokom noći, kada se regeneriše, ali da je svesna i toga kada je vikend, to zvuči neverovatno, ali Chanel tvrdi da je istinito!

Šta kaže Chanel?

Po navodima iz kompanije, naš biološki sat, između ostalog, kontroliše i stanje naše kože i uz pomoć svetlosti  dana sinhronizuje sve naše biološke funkcije, sve je to jedna velika simfonija, samo što zbog stresa, posla i brzog ritma koji nam nameće moderan život, ta simfonija ponekad zvuči malo raštimovano, jer kako su um i telo ponekad iscrpljeni, isto važi i za kožu.

Sve ove posledice se prvo i najviše vide na koži i Chanel je rešio da učini nešto po tom pitanju... tako je nastala ova kolekcija za negu tela.

Preporučujemo

foto

29. 09. 17

5 navika koje uništavaju nokte

Negovane ruke nisu samo odraz lične higijene već i statusni simbol na osnovu koga drugi ljudi donose sud o vama.

foto

28. 09. 17

Pravilno čišćenje lica...

...jer naše lice to zaslužuje.

foto

23. 08. 17

Tajna vitke linije i mladalačkog izgleda žena iz Japana

Ukoliko ste putovali u Japan ili ste sreli nekog iz Japana verovatno vam je prvi utisak ostavila njihova mladolikost.

Search