Štampaj Štampaj

Pošalji prijatelju

31. 03. 2015

Pobedite suvu kožu ovog proleća

Neka vaše lice zablista

Suva koža lica je problem koji pogađa mnoge žene, pogotovo posle zimskih meseci. Osećaj zatezanja, crvenilo, smanjene pore, perutanje, hrapava koža i lako nastajanje bora samo su neke od neprijatnosti sa kojima se suočava suva koža. Ono što vašoj koži treba jeste hidratacija i kreme koje su stvorene sa ciljem da vrate koži prekopotrebnu vlagu.

Upotreba hidrantnih krema je najlakši način da postignete zdraviji i mlađi izgled kože. Dobro hidrirana koža sporije dobija bore i izgleda zategnuto i zdravo. Hidrantna krema deluje tako što prodire u gornji sloj kože i hidrira ga, na taj način čineći kožu glađom i svežijom. Mnoge hidratantne kreme ne sadrže iste sastojke kao kreme protiv bora i one su pogodne za upotrebu ako vam još nije potrebna anti age nega. Ako je vaša koža zrelija, na sreću, tu su kreme koje i hidriraju i u isto vreme brinu o vašim anti-age potrebama.

U toku toplih dana hidrantne kreme dodatno štite kožu od dehidratacije i oštećenja koja mogu naneti visoka temperatura, sunce i smog, zato se obavezno prebacite sa teže i maskine zimske kreme na lakšu prolećnu, jer u ovom trenutku je to ono  što vašoj koži najviše treba.

Ukoliko želite da naručite neki do prikazanih proizvoda posetite www.beautyshop.rs 

Preporučujemo

foto

29. 09. 17

5 navika koje uništavaju nokte

Negovane ruke nisu samo odraz lične higijene već i statusni simbol na osnovu koga drugi ljudi donose sud o vama.

foto

28. 09. 17

Pravilno čišćenje lica...

...jer naše lice to zaslužuje.

foto

23. 08. 17

Tajna vitke linije i mladalačkog izgleda žena iz Japana

Ukoliko ste putovali u Japan ili ste sreli nekog iz Japana verovatno vam je prvi utisak ostavila njihova mladolikost.

Search