Štampaj Štampaj

Pošalji prijatelju

09. 11. 2015

Gala veče LACMA Art + Film 2015 u Los Anđelesu

Tradicionalno veče podražala kuća Gucci, a spisak zvanica uključuje i velika imena ne samo kinematografije, već i muzike i mode

Po peti put je održana LACMA Film + Art Gala večera, koju je ove godine podržala kuća Gucci. Među zvanicama su se pojavili Leonardo DiCaprio sa devojkom, Jared Leto, Diane KrugerNaomi Campbell, Reese Witherspoon i mnogi drugi, a ono što definitivno moramo da primetimo da je većina zvanica izgledala fantastično.

 Predivnim momentima na crvenom tepihu, na kom su dominirale kreacije kuće Gucci, su ulepšali i parovi Rosie Huntington-Whiteley i Jason Statham, kao i Diane Kruger i Joshua Jackson. Oba para su izgledala graciozno i zaljubljeno, a dame su u svojim toaletama pokazale prirodnu lepotu i nepogrešive modne izbore.

Saoirse Ronan, Dakota JohnsonChloe Sevigny i Salma Hayek su takođe zablistale u jarkim tonovima predivnih toaleta, koje su, svaka na svoj način, ulepšale događaj posvećen umetniku Jamesu Turrellu i reditelju Alejandru Gonzálezu Iñárrituu.

Jared Leto se našalio sa Krugerovom i pokušao da ukrade njen momenat pred fotoreporterima, a uprkos tome što sada nosi jarko crvenu kosu, glumac je izgledao, kao što smo i očekivali, jednostavno savršeno. 

Amber Valletta i Reese Witherspoon su se odlučile za otmene i vanvremenske crne toalete, koje su savršeno istakle figure plavokosih lepotica, a crnoj brigadi se pridružila i Kim Kardashian u čipkanoj toaleti, koji je otkrila trudnički stomak.

Na fotografiji možete videti kako su izgledali Alejandro González Iñárritu i supruga Maria Eladia Hagerman, a za ostale zvezde pogledajte galeriju:


Preporučujemo

foto

28. 08. 17

Beyoncé otkriva obline nakon porođaja

Sexy i zanosno... :)

foto

05. 08. 16

Jarke boje dominiraju jesenjim danima

Uz malu pomoć pastela, žuta, plava, crvena su pravi hit

foto

20. 07. 16

Burberry Patchwork torba

Da li će ova torba dostići popularnost trenča legendarne britanske kuće?

Search