Štampaj Štampaj

Pošalji prijatelju

04. 11. 2015

Saoirse Ronan

Velika nada kinematografije

Saoirse Ronan je glumica irsko-američkog porekla, koja je ove godine napunila 21 godinu, ali su njena filmska dostiguća takva da čak i legende filma mogu da joj pozavide.

Ona je već nominovana za sve velike nagrade, a njen talenat je prepoznat najpre 2007. godine u filmu "Atonement". Dve godine kasnije, usledilo je još jedna veličanstveno izvođenje u ostvarenju  "The Lovely Bones", a zatim 2011. je potvrdila svoj status zvezde u usponu u filmu "Hanna".

Karijeru je započela u irskim TV serijama, ali je njeno prisustvo na ekranu ubrzo odvelo u Holivud i danas, dok promoviše ostvarenje "Brooklyn", još jednom se priča o tome kako će osvojiti sezonu nagrada.  

Njeno neobično ime, koje znači sloboda, savršeno se uklapa uz njenu pojavu, koja nije tipična za Holivud. Prodoran pogled i mlečno beli ten gotovo da su kontrast njenom snažnom izrazu koji je prisutan u svakom filmu, a do sada ih je snimila preko 20, dok je nominacija za velike nagrade duplo više.

Za Saoirse Ronan gluma je zabava, strast. Kako sama kaže, važno je čekati pravu ulogu, a kada ona dođe, vi postajete taj lik, vi ste ta osoba. Mlada i uspešna, svakako ne zvuči poput svojih vršnjakinja, ali to je upravo jedan od stereotipa protiv kog se bori. Ona traži interesantne uloge, ali i ne i slavu i prepoznavanje koje Holivud nudi. Zato je nećete videti kako se slika u provokativnim pozama ili postavlja isto tako provokativne fotografije na društvenim mrežama. Ona je umetnik, a svoj talenat nastavlja da gradi i na pozorišnim daskama, tako da smo sigurni da nije ni čudo što je Ryan Gosling obožava!

Preporučujemo

foto

12. 09. 17

NOVO OD LABELLA - NEODOLJIVO SLATKA NEGA!

Upoznajte Labellino - modernu okruglu revoluciju za negu usana!

foto

25. 09. 17

MIXA PRO-TOLERANCE

Expert za netolerantnu kožu

foto

18. 09. 17

NIVEA CELLULAR ANTI-AGE

Intenzivni tretman za negu kože

Search