Štampaj Štampaj

Pošalji prijatelju

22. 04. 2014

Dakota Johnson

U susret filmu "50 nijansi sive"

Dakota Johnson je glumica i manekenka, koja je predoređena za svet šou biznisa, jer je majka Melanie Griffith, otac Don Johnson, očuh Antonio Banderas, a baka Tippi Hedren.

Sa 12 se pojavila na stranicama Teen Vogue magazina, a nešto pre i u prvom filmu "Crazy in Alabama". Sa 15 je ponela titulu Miss Golden Globe, koja je namenjena ćerkama poznatih roditelja koji kreću njihovim stopama. 24-godišnja Dakota je karijeru gradila mudro i polako, a do sada smo je videli u Mango reklamama, filmovima "21 Jump Street" i "The Social Network". Kada je odabrana za glavnu žensku ulogu u adaptaciji knjige "Pedeset nijanse sivo",  koji će se pojaviti u bioskopima za Dan zaljubljenih 2015. godine, mnogi nisu bili zadovoljni, ali mlada Dakota se ne obazire na kritike, jer je uspela da odrasta pod okom javnosti, ali da zadrži ogromnu dozu privatnosti, što je gotovo nemoguća kombinacija.

Ipak, ime nije bilo presudno za ulogu koja može da joj otvori mnoga vrata ili uništi karijeru. Dakota je šarmirala filmski svet prirodnošću, smislom za humor, ali i seksepilom, što nas ne čudi, jer je njena majka bila jedna od najzavodljivijih žena 80-ih i 90-ih. 

Ipak, nisu joj uvek cvetale ruže. Sa samo Dakota 18 je već bila lečeni alkoholičar, a teško joj je bilo to što je privatan život, posebno razvod njenih roditelja bio česta tema tabloida, a samim tim i njenih drugova iz razreda. To su iskustva koja su joj pomogla da sazre i, za razliku od mnoge dece poznatih roditelja, ne dozvoli da joj slava i mišljenje drugih poremete mir.

Dakotu ćete retko videti na velikim događajima, nedeljama mode, a njen stil odevanja je krajnje jednostavan i veoma kalifornijski. Crveni ruž je gotovo redovno najglamurozniji detalj, koji nosi i tokom dana i tokom večeri. 

Pravi izazovi su tek pred Dakotom Johnsona da li je spremna za njih i da je ona pravi izbor za dugoočekivanu ekranizaciju veoma eksplicitnog romana, ostaje nam da vidimo. Verujemo da će do kraja promo turneje za film "50 nijasni" postati veteran crvenih tepiha, koje do sada obilazila samo u retkim prilikama.    

Preporučujemo

foto

12. 09. 17

NOVO OD LABELLA - NEODOLJIVO SLATKA NEGA!

Upoznajte Labellino - modernu okruglu revoluciju za negu usana!

foto

25. 09. 17

MIXA PRO-TOLERANCE

Expert za netolerantnu kožu

foto

18. 09. 17

NIVEA CELLULAR ANTI-AGE

Intenzivni tretman za negu kože

Search