Štampaj Štampaj

Pošalji prijatelju

11. 06. 2015

Carolina Herrera o Kim Kardashian, Beyonce i J. Lo

Dizajnerka bez dlake na jeziku

Ne morate da budete modni ekspert da vam bude jasno da je Carolina Herrera, 76-godišnja dizajnerka, sinonim klasike i ženstvenosti, koja se sa njenog ličnog stila iz sezone u sezonu prelepo prenosi na njene modele. 

Iako odmerena, u intervjuu za Washington Post, Herrera je oštro kritikovala današnje modne ikone: Jennifer Lopez, Kim Kardashian i Beyonce.

Popularna dizajnerka, koja je miljenica mnogih dama, među kojima su Renee Zellweger, sa kojom sarađuje već 15 godina, zatim Emmy Rossum, Jenna Dewan i mnoge druge, je izjavila: "One bi trebalo da su modne ikone, a ne nose ništa", aludirajući na ovogodišnje Mete Gala veče, na kom su se gore pomenute dame pojavile u "golim haljinama".

Objasnila je da je problem modernog društva to što se smatra popularnim pokazati što više kože, u cilju dobijanja fanova, pretežno mladih. "One su nage! Pokušavaju da privuku pažnju. U životu vam je potrebno malo misterije.", dodala je dizajnerka.

Naravno, slažemo se sa njenim izjavama, ali nam je istovremeno žao zašto se više dizajnera ne pobuni, kako bi mladim ljudima pružili adekvatno obrazovanje. Tek onda će "nage haljine" i zvezde koje ih nose, biti prošlost. 

U galeriji možete videti kako su neke od poznatih dama ponele kreacije ove neverovatne dame i fantastične dizajnerke.

Preporučujemo

foto

28. 08. 17

Beyoncé otkriva obline nakon porođaja

Sexy i zanosno... :)

foto

05. 08. 16

Jarke boje dominiraju jesenjim danima

Uz malu pomoć pastela, žuta, plava, crvena su pravi hit

foto

20. 07. 16

Burberry Patchwork torba

Da li će ova torba dostići popularnost trenča legendarne britanske kuće?

Search