Štampaj Štampaj

Pošalji prijatelju

02. 07. 2014

Emmy Rossum

Glumica i pevačica

Neobična brineta Emmy Rossum spada u red talentovanih mladih dama, čije vreme tek dolazi. Njena muzička karijera je započela kada je imala samo 6 godina, a filmska dve godine kasnije.

Emmy Rossum je rusko-englesko-holandskog porekla. Odrasla je sa majkom, a oca je upoznala tek pre nekoliko godina. Danas, sa 27, iza sebe ima dva studijska albuma, koja je sama napisala i desetine filmova. Ipak, svetsku slavu je doživela ulogom u seriji "Shameless".

Iako izgleda poput veoma mlade i naivne devojke, Emmy aktivno učestvuje u dobrotvornim organizacijama, a kada je neophodno, protestvuje i trudi se da da svoj doprinos u saradnji sa organizacijama Global Green USANatural Resources Defense Council, YouthAIDSPiNKiTUDE, čiji je zvanični ambasador, a ovo je organizacija koja prikuplja novac za istraživanja i borbu protiv raka dojki. 

Zauzeta i vrlo tražena, Rossumova je 2008. godine stupila u brak sa producentom, Justin Siegelom. Par se rastao nakon nešto više od godinu dana, a od 2011. do 2013. godine se zabavljala sa kolegom Tyler Jacob Moorom, iz serije "Shameless". Trenutno je u vezi sa režiserom Sam Esmailom, kog je upoznala na snimanju filma "Comet", ove godine. 

Mlada i talentovana, graciozna i bez skandala iza sebe, spada u red najvećih talenata generacije. Svetsku slavu je okusila filmovima "Mystic River""The Day After Tomorrow", ali je ipak odlučila da ide težim putem i bira što raznovrsnije uloge, kako bi dokazala da nije samo još jedno lepo lice. 

Ni modni svet nije ostao imun na Emmy Rossum, koja je, za razliku od većine svojih koleginica, poznata po elegantnom stilu, a neretko inspiraciju traži u 50-im godinama. Plisirane i suknja A kroja su njen favorit i za dan i za veče, bilo da je u Holivudu, rodnom Njujorku ili na promocijama po Evropi i Aziji. 

Preporučujemo

foto

12. 09. 17

NOVO OD LABELLA - NEODOLJIVO SLATKA NEGA!

Upoznajte Labellino - modernu okruglu revoluciju za negu usana!

foto

25. 09. 17

MIXA PRO-TOLERANCE

Expert za netolerantnu kožu

foto

18. 09. 17

NIVEA CELLULAR ANTI-AGE

Intenzivni tretman za negu kože

Search