Štampaj Štampaj

Pošalji prijatelju

05. 05. 2015

Met Gala 2015. godine - prvi utisci

Zvezde predvođene Annom Wintour

Metropolitan muzej je još jednom priredio nezaboravno veče, koje spaja modu i umetnost još od 1960. godine.

Prva se na ovogodišnjem balu našla Anna Wintour u Chanel haljini, u pratnji ćerke Bee Shaffer, koja nas je ovog puta oduševila jer je savršeno odgovorila temi  China: Through The Looking Glass.

Pridružila im se Sarah Jessica Parker, ponovo sa Philip Treacy ukrasom za kosu, koji je dominirao celokupnim izgledom. Jennifer Lawrence, koja je ovogodišnji domaćin, je došla u Dior kreaciji, a odmah nakon nje se pojavila Anne Hathaway u zlatnoj Ralph Lauren haljini, koju je kompletirala zlatnom clutch i prirodnim make up-om. 

Britansku modnu elitu su povele Poppy Delevingne u Marchesa balskoj haljini i Georgia May Jagger, kao i Christopher Bailey iz kuće Burberry. Ćerka Mick Jaggera i Jerry Hall je odabrala kostim sa tradicionalnim motivima u lila boji, što je učinilo da se prekine niz crveno-zlatnih kombinacija. 

Solange Knowles se pojavila u neočekivanoj, futurističkoj kreaciji Giles Deacon-a, dok se Kerry Washington odlučila za dramatičnu pink večerenju haljinu i zelene cipele. 

Rosie Huntington-Whiteley u Versace haljini i Kate Beckinsale su se pojavile u haljinama prepunim zlatnih, sitnih šljokica, koje su istakle njihove sjajne figure, te iako nisu odgovorile na zadatu temu, nema sumnje da su blistale. 

Kendall Jenner se pojavila u zelenoj Calvin Klein haljini, dok je njena majka Kris Jenner odabrala ne baš laskavu haljinu u stilu 80-ih. Kim Kardashian je ostalo malo toga mašti u Roberto Cavalli haljini sa perjanim šlepom, a za belu i ne baš skromnu toaletu se opredelila i mlada Selena Gomez, koja je odabrala haljinu Vere Wang

Očekivano, Katie Holmes je odabrala Zac Posena, dok je premijerno pokazivala svoju novu frizuru, ali ipak pažnja je izostala jer se pojavila samo nekoliko momenata pre Clooney-ja i njegove supruge Amal, koji se nisu plašili da razmenjuju nežnosti na crvenom tepihu. 

I dok se Amal Clooney, kao i Sienna Miller i mnoge druge zvezde odlučila za crvenu boju, Rihanna je uspela ponovo da šokira u ogromnom, žutom komadu koji je dizajnirao Guo Pei, tako da je čak i Lady Gaga uspela da prođe gotovo nezapaženo. To sigurno ne možemo reći za Jennifer Lopez, koja je u Versace kreaciji uspela da pokaže više kože i od Kim Kardashian.

Dok sumiramo utiske, pogledajte galeriju, a zatim ćemo otkriti ko su naši favoriti. 

Preporučujemo

foto

28. 08. 17

Beyoncé otkriva obline nakon porođaja

Sexy i zanosno... :)

foto

05. 08. 16

Jarke boje dominiraju jesenjim danima

Uz malu pomoć pastela, žuta, plava, crvena su pravi hit

foto

20. 07. 16

Burberry Patchwork torba

Da li će ova torba dostići popularnost trenča legendarne britanske kuće?

Search