Štampaj Štampaj

Pošalji prijatelju

09. 03. 2015

Drugarice od detinjstva dele Vogue naslovnicu

Suki Waterhouse, Cara Delevingne, Georgia May Jagger

Nakon Karlie i Taylor, na naslovnici Vogue magazina se ponovo nalaze najbolje drugarice, koje su slučajno i u vrhu modelinga.

Suki Waterhouse, Cara Delevingne i Georgia May Jagger potiču iz imućnih porodica i odrastale su zajedno. Tako su i ušle u svet mode, a svaka je imala nešto drugo da ponudi. Za Caru su to bile obrve i stav, koji prosto govori da ne želi da postane uglađena dama iz visokog društva.

Georgia May, ćerka Mick Jaggera i Jerry Hall, ima lice pravog supermodela, a njene senzualne usne i neobičan razmak između zuba su joj doneli instant prepoznavanje.

Suki Waterhouse je pravo oličenje londonske devojke, a njen stil odevanja joj je doneo visoko mesto u modnim krugovima, koje je dovelo do saradnje sa kućom Burberry. 

Shrimps x Sophia Webster cipelicama razgovarale su za Vogue UK o festivalima, školovanju, druženju, dok su pozirale pred objektivom Mario Testina. Za Suki je ovo prva naslovnica ove publikacije, dok su Georgia May i Cara daleko angažovanije, iako ni jednoj moda nije dugoročan plan. 

Georgia je hodala na nekoliko velikih revija u Parizu i bila specijalan domaćin Mulberry večere. Iako važe za party devojke, a porodičan novac je dovoljan da ne moraju da rade ni jedan dan, svaka od ovih mladih dama je posvećena svom poslu. Cara i glumi, a i peva, a šuška se da snima sa Beyonce


Preporučujemo

foto

28. 08. 17

Beyoncé otkriva obline nakon porođaja

Sexy i zanosno... :)

foto

05. 08. 16

Jarke boje dominiraju jesenjim danima

Uz malu pomoć pastela, žuta, plava, crvena su pravi hit

foto

20. 07. 16

Burberry Patchwork torba

Da li će ova torba dostići popularnost trenča legendarne britanske kuće?

Search