Štampaj Štampaj

Pošalji prijatelju

09. 03. 2015

Shrimps - oda veštačkom krznu

Modna kuća iz Britanije osvaja svet

Shrimps je brend koji je osnovala Hannah Weiland u Londonu, nakon što je diplomirala na London College of Fashion, odsek teksilni dizajn. 

Sve je počelo krajnje jednostavno, ali sa puno entuzijazma i snova. Onda je došla 2014. godina i London, a zatim i ostale modne prestonice su se zaljubile u šarenolike krznene kapute. Danas je aktuelna kolekcija Shrimps x Sophia Webster, koja je dobila i svoje mesto u aprilskom izdanju Vogue magazina.

Hanna smatra da kada je hladno i kada pokisnete ili ste na snegu, važno je da vam je toplo i da lepo izgledate, ali ne i da li je krzno pravo ili ne. Naprotiv, njeni stavovi prema pravom krznu su veoma jasni, a na njenu sreću, mnogi ljudi se slažu sa njima. 

U stilu 60-ih, Shrimps kaputići su uličnoj modi doneli modernu nostalgiju, a među najpoznatijim Shrimp devojkama su Laura Bailey, Alexa Chung Kate Foley i mnoge druge poznate dame. 

Bez marketinga, bez revija, Hannah je uspela da napravi svoju malu modnu imepriju, a naglasak je na upotrebi veštačkog krzna. Iako mnogi dizajneri, poput Karl Lagerfelda smatraju da je gore jesti meso nego nositi krzno, Shrimps dokazuje suprotno. Nakon kaputa, torbi, i sada cipela, usledili su prsluci, kratke večernje jakne, a šta je sledeće, ostaje nam da vidimo. Dodaćemo samo da je Solange dva para cipela sa potpisom ovog brenda ponela tokom Nedelje mode u Parizu. Shrimpovanija se nastavlja i širi. 

Preporučujemo

foto

12. 09. 17

NOVO OD LABELLA - NEODOLJIVO SLATKA NEGA!

Upoznajte Labellino - modernu okruglu revoluciju za negu usana!

foto

25. 09. 17

MIXA PRO-TOLERANCE

Expert za netolerantnu kožu

foto

18. 09. 17

NIVEA CELLULAR ANTI-AGE

Intenzivni tretman za negu kože

Search