Štampaj Štampaj

Pošalji prijatelju

24. 03. 2014

Ritam 60-ih: Suki Waterhouse

Manekenka, glumica, pevačica

Suki Waterhouse je, zajedno sa Carom Delevingne i Georgiom May Jagger, predvodnik nove generacije britanskih manekenki, koje se ne plaše da pokažu svetu i svoje druge talente, a uz to i da se dobro zabave. 22-godišnja Suki je karijeru modela započela sa 16, a sa 19 je postala lice kompanije Marks & Spencer i od tada je radila za Pepe Jeans, Swatch, H&M, a najveću slavu je stekla kampanjom za Burberry. Pa ipak, Waterhousova je postala mnogo više od lepog lica zahvaljujući svom stilu i jedno holivudskom zavodniku, koji nije odoleo njenim čarima.

Suki je zakleti obožavatelj 60-ih. Od frizure i šminke, do ciple i modenih detalja, gotovo sve njene odevne kombinacije odišu mod duhom i vraćaju nas u London i vreme Beatlmanije. Sama priznaje da voli da pretera, jer joj je odevanje svojevrsna zabava. Neobična lepota, prepoznatljiv stil i imidž samouverene devojke, koja zna šta želi, su dobra podloga za stvaranje stilske ikone. 

Osim mode, Suki se pojavila u dva filma, "Pusher" i "Love, Rosie", a pronalazi vreme i da se bavi muzikom. Sa Jaggerovom ćerkom se upoznala kada su imale devet godina i od tada su nerazdvojne. Na Nedelji mode u Londonu, trio koji čine Cara, Georgia i Suki, je zadužen za dobar provod, njihova prirodnost i želja da pokažu da nisu samo lutke u odeći poznatih dizajnera im je donelo milione fanova širom sveta.

Nakon veze sa Miles Kaneom, pevačem benda Last Shadow Puppets, Suki je počela da se zabavlja sa Bradley Cooperom. Veza traje već godinu dana, a ovaj neobičan spoj je uzdrmao stranice tabloida sa obe strane Atlantika. Ipak, oboje mudro ćute, a koliko je veza ozbiljna pokazuje to da su postali praktično nerazdvojni, te je Suki celu sezonu nagrada provela bodreći svog čoveka, dok je on sedeo u prvim redovima Nedelja mode.

Iako je upoznala ceo Holivud i radila sa najvećim imenima modnog sveta, Suki strahopoštovanje oseća samo kada je u blizini Kate Moss

Preporučujemo

foto

12. 09. 17

NOVO OD LABELLA - NEODOLJIVO SLATKA NEGA!

Upoznajte Labellino - modernu okruglu revoluciju za negu usana!

foto

25. 09. 17

MIXA PRO-TOLERANCE

Expert za netolerantnu kožu

foto

18. 09. 17

NIVEA CELLULAR ANTI-AGE

Intenzivni tretman za negu kože

Search