Štampaj Štampaj

Pošalji prijatelju

18. 02. 2015

Najbolje drugarice dele i Vogue - Taylor Swift & Karlie Kloss

Čak i liče - kao davno izgubljene sestre

Taylor Swift & Karlie Kloss su uspele da zarade milione, svojim radom, postanu najuspešnije u poljima muzike, odnosno mode, a njihova fizička sličnost je neverovatna.

Grammy dobitnica i Viktorijin anđeo su i najbolje drugarice. Taylor u svom stanu u Njujorku ima sobu specijalno za Karlie, tako da nam je jasno zašto su pristale da se zajeno pojave na naslovnici martovskog Vogue izdanja - one su jednostavno nerazdvojne. 

Fotografije su delo Mikael Janssona i ideja iza njih je prikazati dve mlade žene kako uživaju putujući zemljom. U samom intervjuu Karlie i Taylor govore ne samo o svom prijateljstvu, već i o tome kako devojke treba da se drže zajedno, pominjući i Selenu Gomez i Lenu Dunham, kao i nešto stariju Jaime King. 

Taylor i Karlie su toliko bliske da su tabloidi pričali i da su u tajnoj vezi, ali nismo ni na sekund poverovali glasnama. Obe su rano postale popularne, same su gradile mega uspešne karijere i vole da se zabave, u elegantnim komadima koje im dizajneri rado poklanjaju. Takođe, obe dolaze iz velikih porodica i jasno je da jedna drugoj najbolji oslonac. Girls just want to have fun! 

Preporučujemo

foto

28. 08. 17

Beyoncé otkriva obline nakon porođaja

Sexy i zanosno... :)

foto

05. 08. 16

Jarke boje dominiraju jesenjim danima

Uz malu pomoć pastela, žuta, plava, crvena su pravi hit

foto

20. 07. 16

Burberry Patchwork torba

Da li će ova torba dostići popularnost trenča legendarne britanske kuće?

Search