Štampaj Štampaj

Pošalji prijatelju

26. 02. 2015

Žena godine je Taylor Swift !

Glamurozno veče u Londonu na dodeli Elle Style nagrada

U Londonu je održana dodela Elle Style nagrada, na kojoj su se pojavile mnoge britanske, ali i inostrane zvezde. Najviše pažnje je privukla Taylor Swift, koja je primila i najveće priznanje - nagradu za ženu godine.

Za ovo veče Taylor je odabrala haljinu Julien Macdonalda, britanskog dizajnera i pokazala nešto opasniju i moderniju stranu, uz trendi zalizanu kosu i Giuseppe Zanotti potpetice. 

Pored američke muzičke senzacije, oči su bile uprte u manekenku godine, Rosie Huntington-Whiteley, koja je u izazovnoj  Anthony Vaccarello haljini pokazala zašto je već godinama među najtraženijim modelima.

Glumica godine je Diane Kruger, koja se pojavila u šik kreaciji kuće Chanel, a među nagrađenima su i Mary Katrantzou, za najboljeg dizajnera kreacija nošenih na crvenom tepihu, Sam Smith, muzičar godine, Luke Evans za glumca godine, Cara Delevingne kao najveća zvezda u usponu i Marc by Marc Jacobs za moderni pristup odevanju.

Nagradu za životno delo je odneo Manolo Blahnik, a čast da mu uruči ovo priznanje pripala je Naomi Campbell, koja se pojavila u jednostavnoj, efektnoj srebrnoj haljini. 

 Pratite strelice i saznajte kako su izgledali pobednici i oni koji su došli da ih podrže: 

Preporučujemo

foto

28. 08. 17

Beyoncé otkriva obline nakon porođaja

Sexy i zanosno... :)

foto

05. 08. 16

Jarke boje dominiraju jesenjim danima

Uz malu pomoć pastela, žuta, plava, crvena su pravi hit

foto

20. 07. 16

Burberry Patchwork torba

Da li će ova torba dostići popularnost trenča legendarne britanske kuće?

Godišnje Elle Style nagrade u Londonu

Search