Štampaj Štampaj

Pošalji prijatelju

11. 06. 2014

Stilski dosije - Diane Kruger

Zašto volimo njene odevne kombinacije

Davne 1992. godine Diane Kruger je bila finalista izbora Elite Model Look takmičenja. Od tada, popularnost ove Nemice je u konstanom rastu, a osim velikih modnih kampanji, kao što su one za Chanel i Giorgio Armani, uspela je da postane i jedna od najtraženijih glumica u Holivudu. Ipak, ono što je izdvojilo nije samo njena plava kosa i svetle, prodorne oči, već stil, koji je uvek umeren, elegantan, odgovara prilici, ali nije dosadan. Naprotiv, Krugerova je više nego popularna baš zbog svojih eksperimenata i nekonvencionalnom odnosu ka odevanju, koji je tipično evropski.

Od 2004. godine i filma "Troja", Krugerova je predmet obožavanja kako filmske, tako modne industrije. Zajedno sa višegodišnjim partnerom, Joshua Jacksonom, važi za jedan od najbolje odevenih i najskladnijih parova Holivuda, iako se trude da njihov život ne bude meta tabloida.

Krugerova je redovan gost Nedelja mode u svim svetskim prestonicama, delom zato što voli modu, a delom zato što je dizajneri Karl Lagerfeld, Roberto Cavalli, Georgina Chapman obožavaju. 

Odevne kombinacije prelepe plavuše su i naša današnja tema, te pratite strelice i otkrijte zašto je Diane Kruger modna ikona XXI veka. 

Preporučujemo

foto

28. 08. 17

Beyoncé otkriva obline nakon porođaja

Sexy i zanosno... :)

foto

05. 08. 16

Jarke boje dominiraju jesenjim danima

Uz malu pomoć pastela, žuta, plava, crvena su pravi hit

foto

20. 07. 16

Burberry Patchwork torba

Da li će ova torba dostići popularnost trenča legendarne britanske kuće?

Najbolje odevne kombinacije Diane Kruger

Search