Štampaj Štampaj

Pošalji prijatelju

31. 07. 2014

Stilski dosije - Poppy Delevingne

Britanska IT devojka

Poppy Delevingne je pozirala za kampanje kuća Mango, Burberry, Laura Ashley, Louis Vuitton, a Matthew Williamson je vidi kao jednu od njegovih muza. Ova britanska naslednica je ipak poznatija po svom stilu odevanja, te ne čudi što je kuća Chanel odabrala za svog ambasadora. 

Poppy krasi vedar duh i bezbrižan pristuo životu, koji se prenosi na njene odevne kombinacije. Ona je ultimativna IT devojka, inspiracija, a zajedno sa najboljim drugaricama među kojima su Sienna Miller i Alexa Chung, važi za jednu od žena koje su uvek dobrodošle na najveće modne spetakle. 

Ipak, Poppy, koji se nedavno udala za višegodišnjeg dečka, nije samo party devojka niti neko čije ime ćete sretati u tabloidima. Pisala je modne savete za mnoge modne magazine, a kada ne radi najviše vremena provodi na putovanjima. Među njenim prijateljima su i članovi britanske krune, a upravo to što iza sebe nema skandale je razlog zašto 28-godišnja plavooka Britanska spada među devojke kojima se mnogi dive.

Njene odevne kombinacije su uvek elegantne, ali sa dozom grunge i rock chic-a, mladalačke, što je dovoljan razlog da pratite strelice i pogledate najbolje od Poppy Delevingne. 

Preporučujemo

foto

28. 08. 17

Beyoncé otkriva obline nakon porođaja

Sexy i zanosno... :)

foto

05. 08. 16

Jarke boje dominiraju jesenjim danima

Uz malu pomoć pastela, žuta, plava, crvena su pravi hit

foto

20. 07. 16

Burberry Patchwork torba

Da li će ova torba dostići popularnost trenča legendarne britanske kuće?

Najbolje odevne kombinacije Poppy Delevingne

Search