Štampaj Štampaj

Pošalji prijatelju

03. 02. 2014

Iz Bronksa: Jennifer Lopez

Glumica, pevačica, igračica, dizajner, poslovna žena

Energija, upornost, istrajnost i urođeni šarm su glavne karakteristike Jennifer Lopez. Lopezova je odrasla u Bronsku, ali je oduvek ponosno isticala svoje portorikanske korene. Danas je priznata u svetu muzike i filma, a spada među najlepše žene sveta, koje ponosno ističu svoje obline.

Karijera 44-godišnje zvezde je započela plesom. Igrala je uz MC Hammera i Jannet Jackson, a velika šansa je došla 1997. godine kada je dobila glavnu ulogu u filmu „Selena“, biografskoj priči o latino zvezdi čiji život se tragično okončao kada joj je bilo tek 23 godine. Nakon nekoliko manje uspešnih filmova, Jennifer 1999. godine objavljuje album „On the 6“, koji postiže fantastičan komercijalni uspeh, a dve godine kasnije, albumom „ J. Lo“ dolaze i nagrade, prva mesta na top listama, a Lopezova postaje jedna od najtraženijih izvođača današnjice,

Uporedo sa muzičkom karijerom, Lopezova je snimala i filmove, a njena slava i privatni život postaju predmet modnih magazina, žute štampe, posebno kada je počela da izlazi sa Sean "Puffy" Combsom., koja je promenio njen imidž i od devojke iz komšiluka Lopezova je postala modna ikona XXI veka. Nakon ove veze, još veću medijsku pompu je doživela njena romansa sa Ben Affleckom. Iako se par verio, do venčanja nije došlo, a činilo se da je konačno našla čoveka svog života u Marc Anthonyju, sa kojim ima dvoje dece.

Brak ove dve zvezde je trajao od 2004. godine  do 2011, a Lopezova je brzo utehu našla u naručju gotovo duplo mlađeg plesača, Casper Smarta.

Do sada je objavila 7 studijskih albuma i bila zvezda preko 20 filmskih ostvarenja. Ima svoju odevnu liniju i parfeme, a procenjuje se da  njeno bogatstvo prelazi 300 miliona dolara. Iako je zbog neuspelih veza često porede sa Elizabeth Taylor, Jennifer je tokom godina naučila da se bori sa slavom i sem sjajne karijere u svetu šou biznisa, postala je prava poslovna žena, čiji poduhvati oduševljavaju i najveće stručnjake u domenu finansija. 

Preporučujemo

foto

28. 08. 17

Beyoncé otkriva obline nakon porođaja

Sexy i zanosno... :)

foto

05. 08. 16

Jarke boje dominiraju jesenjim danima

Uz malu pomoć pastela, žuta, plava, crvena su pravi hit

foto

20. 07. 16

Burberry Patchwork torba

Da li će ova torba dostići popularnost trenča legendarne britanske kuće?

Latino dame koje su pokorile Holivud

Search