Štampaj Štampaj

Pošalji prijatelju

05. 05. 2015

Met Gala 2015 - kada ponestane materijala

Beyonce, Kim Kardashian i Jennifer Lopez u haljinama kojih nema

Ovo svakako nećemo svrstati među trendove, iako su duge, prozirne haljine, koje više otkrivaju nego što pokrivaju, ponele tri veoma poznate žene, koje se nalaze i na svim listama najuticajnijih dama iz sveta šou biznisa.

BeyonceGivenchy kreaciji, Jennifer Lopez u Versace haljini i Kim Kardashian u toaleti iz kuće Roberto Cavalli su se na Met Gala večeri pojavile tako oskudno odevene, da su čak i njihovi najverniji fanovi ostali bez komentara. Iako Met bal dopušta da iskažete kreativnost, da preterate i ponesete komad koji inače ne biste imali gde, ovim kostimi su dobili samo kritike. Ono što je dodatno začudilo ljubitelje mode je to što je Kardashianova uspela da izgleda bolje od svoje dve prijateljice, jer njena naga haljina ipak ima smisla, iako joj fali materijala.

Kim je objasnila da je pronašla inspiraciju u izgledu koji je Cher ponela na ovo isto veče, 1971. godine. Beyonce je već ponela sličnu, ali daleko bogatiju i zanimljiviju kreaciju prošle godine, sa daleko boljim make up-om i frizurom. Za Jennifer Lopez ne postoji nikakvo objašnjenje sem da je htela da pokaže svoju zavidnu figuru, što čini na svakom svom nastupu, kao što joj i priliči.

Da li su poznate dame preterale? Odgovor je da, iako je dress code danas postao relativna kategorija. Kako se radi o neukusnim kreacijama, nećemo birati onu najgoru, ali ćemo vas ostaviti sa pitanjem. Tema je bila jasna - uticaj kineske kulture i tradicije na zapadnu modu. Da li ove tri dame ovako vide jednu od najstarijih i najbogatijih civilizacija na svetu? 

Preporučujemo

foto

28. 08. 17

Beyoncé otkriva obline nakon porođaja

Sexy i zanosno... :)

foto

05. 08. 16

Jarke boje dominiraju jesenjim danima

Uz malu pomoć pastela, žuta, plava, crvena su pravi hit

foto

20. 07. 16

Burberry Patchwork torba

Da li će ova torba dostići popularnost trenča legendarne britanske kuće?

Search