Štampaj Štampaj

Pošalji prijatelju

02. 03. 2016

Najbolja šminka sa dodele Oskara

Inspiracija sa najvećeg filmskog događaja 2016. godine

Oskar je događaj koji pruža inspiraciju, daje neke nove trendove i tendencije, ne samo u svetu odeće i modnih aksesoara, već i kada su u pitanju šminka i usklađene frizure.

Mi smo izdvojili nekoliko izgleda koji su se nama najviše dopali, a počećemo sa Saoirse Ronan, koja je uz metalik zelenu haljinu akcentovala oči Chanel senkom u sivkastoj nijansi, pod nazivom Mysterio.

Olivia Munn je izgledala sjajno u jarkoj haljini Stelle McCartney, a osunčana narandžasta se pojavila i na njenom licu, dajući joj svežinu i ženstven, zavodnički izgled.

Naomi Watts nas je pokorila fantastičnim izborom ruža, a u pitanju je L'Oréal Paris Pro-Matte Gloss u nijansi Rouge Envy.

Margot Robbie je izgledala poput prave kalifornijske lepotice, koja je upravo došla sa plaže, što je i bila zamisao njenog šminkera. Za dodatni glam efekat, kao inspiracija je poslužila Margaux Hemingway.

Jennifer Lawrence se opredelila za klasičan izgled, oči naglašene smeđim tonovima i usne u nežno nude-ružičastoj nijansi sa sjajem.

Alicia Vikander je izgledala potpuno nevino i rasterećeno, njena haljina je bila u svetloj, nežnoj boji, a njena frizura jednostavna i efektna. Mladalački izgled je kompletirao blagi smokey eyes efekat.

Olivia Wilde se poigrala sa 20-im godinama, a njen nakit je bio savršeno uskađen sa bronzanim tonovima na očima i obrazima.

Za kraj, tu je Rooney Mara i čiste linije, koje su inspirisane 90-im i izgledaju jednostavno božanstveno.

Preporučujemo

foto

02. 10. 17

Kako pravilno konturisati lice

Mali trikovi koji nas čine lepšim

foto

04. 10. 17

Nove nijanse mat karmina

Za ljubitelje proizvoda Kylie Jenner imamo lepe vesti

foto

11. 09. 17

Preparati koje nikako ne smemo da delimo

Malo pažnje znači mnogo za naše zdravlje

Search