Štampaj Štampaj

Pošalji prijatelju

20. 03. 2015

Stilski dosije - Dree Hemingway

Manekenka i glumica sve više nas osvaja svojim odevnim kombinacijama

Dree Hemingway iza sebe ima zavidnu karijeru modela, a sve više joj se otvaraju i filmska vrata. Kao svoje glumačke, ali i modne idole navodi zvezde starog Holivuda, Katharine Hepburn, Lauren Bacall, Grace Kelly, ali i njena porodica, posebno majka, Mariel Hemingway.

Iako je ponosna na svoje poznato prezime, nije razmažena, već zahvalna na ukazanim prilikama i otvoreno kaže da ne bi postala glumica da nije bilo mode, te i da zato uživa u prvim redovima Nedelja mode. 

Dree se rado seća i svoje prelepe tetke, Margaux Hemingway, koja je plenila lepotom i stilom, dodajući da joj stil 70-ih nikada neće dosaditi. 

27-godišnja lepotica voli da pleše, posebno za sebe, uživa u kuvanju, a samo tokom ove godine je možemo videti u The People Garden i Happy People. Tokom prošle godine je snimila četiri filma, a filmsku karijeru duguje legendarnom fotografu, Bruce Weberu, koji joj je prilikom slikanja za Vogue i rekao da joj je mesto na velikom platnu. 

Pratite strelice i otkrijte šta je to što ovu devojku izdvaja od ostalih i koliko je njen stil jednostavan i upečatljiv: 

Preporučujemo

foto

28. 08. 17

Beyoncé otkriva obline nakon porođaja

Sexy i zanosno... :)

foto

05. 08. 16

Jarke boje dominiraju jesenjim danima

Uz malu pomoć pastela, žuta, plava, crvena su pravi hit

foto

20. 07. 16

Burberry Patchwork torba

Da li će ova torba dostići popularnost trenča legendarne britanske kuće?

Najbolje odevne kombinacije Dree Hemingway

Search