Štampaj Štampaj

Pošalji prijatelju

08. 01. 2016

Alicia Vikander

Nova zvezda svetske kinematografije

Alicia Vikander je jedno od najvećih novih imena ne samo u svetu filma, već i mode. Protekla godina je definitivno bila njena godina, jer se pojavila u tri poznata hita "The Man from U.N.C.L.E.", "Burnt" i na kraju "The Danish Girl", koji joj je i doneo svetsku slavu.

Glumica dolazi iz Švedske, rođena je 1988. godine, a njena mladost i elegantan, sofisticiran izgled su privukli i pažnju modne industrije, te je lice kuće Louis Vuitton, sa kojom ima ugovor, pa je često možemo videti na crvenom tepihu u kreacijama ove kuće.

Ni nagrade je nisu zaobišle, barem ne nominacije za one najprestižnije nagrade u svetu filma, a za njen uspeh, sem talenta, "kriva" je njena majka, koja je pozorišna glumica, kao i neverovatna moć transformacije, koju možemo da vidimo i na svečanim događajima. Nesuđena balerina je svoju ljubav prema plesu pokazala i na pozorišnim daskama, na kojima je i otkrila ljubav prema glumi.

Mlada, uvek sjajna na velikom platnu, lepa i jednostavno šik gde god da se pojavi, Alicia Vikander neprestano ide uzlaznom putanjom, a njen evropski šarm je pravo osveženje u Holivudu.

Preporučujemo

foto

12. 09. 17

NOVO OD LABELLA - NEODOLJIVO SLATKA NEGA!

Upoznajte Labellino - modernu okruglu revoluciju za negu usana!

foto

25. 09. 17

MIXA PRO-TOLERANCE

Expert za netolerantnu kožu

foto

18. 09. 17

NIVEA CELLULAR ANTI-AGE

Intenzivni tretman za negu kože

Search