Štampaj Štampaj

Pošalji prijatelju

03. 05. 2016

Met Gala 2016: Crveni tepih

Prvi ponedeljak u maju u modnom svetu znači samo jedno

Prvi ponedeljak u maju je rezervisan za Met Gala veče, glamuroznu arenu za ljubitelje visoke mode. Ovo je takođe veče koje slavi spoj mode i umetnosti, a ove godine je svečano otvorena izložba "Manus x Machina".

Pored Anne Wintour, domaćin večeri je bila Taylor Swift, a među prvima su se pojavili Poppy Delevingne u Marchesa haljini, Alicia Vikander, koja je ponela Louis Vuitton i Anna Ewers u kreaciji Jason Wua. Anna Wintour je očekivano ponela Chanel Couture, dok je njena ćerka Bee Shaffer odabrala mračnu, cvetnu McQueen toaletu.

Ljubav prema jednostavnosti je pokazala Rosie Huntington Whiteley u beloj Ralph Lauren haljini, dok je sličnim stopama krenula i prelepa Uma Thurman. Domaćica Taylor Swift je pomešala punk i futurizam u Louis Vuitton haljini, sličnoj onoj koju je ponela Alicia Vikander

Iako nije ispoštovao dress code, Idris Elba u Tom Ford odelu definitivno je izgledao fantastično, tako da nemamo mnogo nedoumica oko toga ko je bio muškarac večeri. Sa damama je nešto teža situacija, te iako je tema večeri zanimljiva, malo je onih koje su uspele da je isprate, a neke su nas razočarale, držale se teme ili ne.

Pratite strelice i otkrijte šta su to najpoznatija modna imena današnjice odabrala za modnog Oskara:

Preporučujemo

foto

28. 08. 17

Beyoncé otkriva obline nakon porođaja

Sexy i zanosno... :)

foto

05. 08. 16

Jarke boje dominiraju jesenjim danima

Uz malu pomoć pastela, žuta, plava, crvena su pravi hit

foto

20. 07. 16

Burberry Patchwork torba

Da li će ova torba dostići popularnost trenča legendarne britanske kuće?

Met Gala 2016: Crveni tepih

Search