Štampaj Štampaj

Pošalji prijatelju

25. 11. 2014

Anna Ewers - muza Alexander Wanga

I nova Pirelli devojka

Anna Ewers je u svet modelinga zakoračila sasvim slučajno, nakon što je  Alexander Wang video njenu fotografiju na blogu. Uspeo je da dođe do njenog kontakta i pre nego što je znala šta se dešava oko nje, prelepa 21-godišnja Nemica se našla na Balenciaga pisti u Parizu. 

To je bilo pre samo godinu dana, 2013. godine, a Anna je odmah nakon toga postala lice parfema B Balenciaga, zatim je radila za Mango, a sada je Miss June u novom Pirelli kalendaru, zajedno sa Adrianom Limom i Nataliom Vodianovom. Annu Ewers je odabrao Steven Meisel lično, a modni svet je siguran da je Ewersova prava naslednica legendarne zemljakinje, Claudie Schieffer.

Pojavila se i u reklamnim kampanjama za kuću Prada, Versace Eyewear, a jedna je od devojaka koje su radile na najvećem broju revija na Nedelji mode u Milanu. Nisu izostale ni naslovnice, editorijali, kao i pojavljivanja na najtraženijim događajima sezone. 

Takođe, mlada Anna podseća i na još jednu legendu, Brigitte Bardot, što je dovoljan razlog da obratimo posebnu pažnju na ovu manekenku. 

Zavirite u galeriju i pogledajte neka od lica novog nemačkog supermodela: 

Preporučujemo

foto

12. 09. 17

NOVO OD LABELLA - NEODOLJIVO SLATKA NEGA!

Upoznajte Labellino - modernu okruglu revoluciju za negu usana!

foto

25. 09. 17

MIXA PRO-TOLERANCE

Expert za netolerantnu kožu

foto

18. 09. 17

NIVEA CELLULAR ANTI-AGE

Intenzivni tretman za negu kože

Search