Štampaj Štampaj

Pošalji prijatelju

06. 05. 2014

Parovi koji su osvojili gala veče

Od Beckhamovih do Kardashian-Westovih

Victoria i David Beckham su bili među najmoćnijim parovima na Met gala večeri, što nikoga nije iznenadilo. Porodica koja radi u svetu mode pokazala je svoje viđenje starog glamura, ona u minimalističkoj, beloj haljini, on u neprevaziđenoj crno-beloj kombinaciji. 

Ni Diane Kruger i Joshua Jackson nisu bili iznenađenje - ona je nosila nežnu Hugo Boss haljinu jasnih linija, dok je on takođe nosio crno-belu kombinaciju. 

Nakon cvetne eksplozije, Kim Kardashian je ponovo zakoračila stepenicama čuvenog muzeja, ovog puta u Lanvin haljini, crno-plave boje. Baš kao i Beyonce u Givenchy kreaciji, Kim je pokazala previše kože, dok je najprikladnije bio odeven Kanye West, koji je takođe odabrao Lanvin.

Za Blake Lively i Ryan Raynoldsa možemo da kažemo da su zajedno najviše izgledali kao da im je mesto na stepenicama Metropolitan muzeja. Za Blake je kuća Gucci kreirala fantastičnu haljinu, koja je naglasila njene obline, dok se kravata njenog supruga savršeno uklopila uz njen izbor nakita. 

Preporučujemo

foto

15. 08. 18

Virgil Abloh u saradnji sa Nike-om i Serenom Williams

Šampionka tenisa će ove godine nositi Ablohove kreacije na US Open turniru koji počinje 27. avgusta i predstaviti novu liniju po prvi put.

foto

10. 07. 18

Čarobna revija Dolce & Gabbana

Ovakvu reviju još niste videli!

Search