Štampaj Štampaj

Pošalji prijatelju

06. 05. 2014

Met Ball 2014.

Modni pobednici i poraženi

Tradicionalni Met Gala bal održan je 05. maja u Njujorku, a tema je, kao što i smo najavili, proslava glamura kakav je stvarao Charles James.

Pored Anne Wintour, u Chanel haljini, ovogodišnji Met Gala događaj je imao još jednog domaćina, glumicu Sarah Jessicu Parker. koja je nosila jedinstvenu Oscar de la Renta kreaciju. Ovim glamuroznim damama su se pridružile Karolina Kurkova, Katie Holmes, Karlie Kloss, Taylor Swift i Suki Waterhouse, koje su svojim sigurnim, ali glamuroznim izborima osvojile srca modnih kritičara.

Za nešto rizičnije kreacije su se opredelile Emma Stone, Rihanna, Anne Hathaway. Blake Lively, Gisele, ali su uspele da ostanu sofisticirane i uglađene, što se nije isplatilo svim damama. Kate Upton i Rita Ora su osigurale mesta među najgore obučenim damama, Rita u čipkanoj Donna Karan kreaciji, Kate Upton u haljini sa Dolce & Gabbana potpisom.

Stella McCartney je stigla u pratnji svojih omiljenih dama, među kojima su Reese Witherspoon, Cara Delevingne, Rihanna i Kate Bosworth. Oscar de la Renta kreacije su sem Sarah Jessice Parker ponele, Taylor Swift, Karlie Kloss, Allison Williams i Amy Adams. 

Kuća Prada je bila zadužena za magične kreacije glumica Lupita Nyong'o, Margot Robbie, Elizabeth Olsen i Dianne Agron. Kuća Givenchy je obukla Naomi Campbell, Beyonce i njenog supruga Jay Z-ja, dok su ponos Burberry-ja bile Suki Waterhouse i Stella Tennant, u pratnji Maria Testina. 

Preporučujemo

foto

03. 10. 17

Modni dodaci sa New York Fashion Week-a

Kolekcija jesen 2017

foto

04. 10. 17

Jednorog na Paris Fashion Week-u

Novi spektakl

foto

22. 09. 17

Victoria Beckham proleće/leto 2018

Ready-To-Wear Collection

Search