Štampaj Štampaj

Pošalji prijatelju

23. 04. 2014

Emma Stone - nova kraljica crvenih tepiha

Nova generacija holivudskih ikona

Mlada glumica Emma Stone je savršen spoj devojke iz komšiluka sa glamurom starog Holivuda. 25-godišnju Emmu je od samog početka krasila harizma i osvežavajuće normalan pristup slavi.

Preko dana, ona je poput svojih vršnjakinja, često u farmericama, ravnim cipelama, ležerna, ali šik. Tokom premijera i dodela nagrada, ona uspeva da iznese toalete tako da je ne zasene, ali ne i da ostanu neprimećene.

Šira javnost se zaljubila u Emmu nakon tinejdžerske komedije "Easy A", 2010. godine. Usledila je drama "The Help" i "Crazy. Stupid. Love.", romantična komedija, u kojoj joj je parter Ryan Gosling. Pre dve godine je postala deo "Spajdermen" franšize i započela je vezu sa kolegom kog je upoznala na filmu, Andrew Garfieldom.

Emma je od malih nogu pokazivala ogroman talenat i želju da se bavi glumom. Najpre je to bilo u školi, a sa 15 je uspela da nagovori majku da se presele za Los Anđeles. Iz mase mladih glumaca, izdvojio je hrskav glas, ali i duhovitost, urođeni šarm, te je svoju karijeru gradila polako, ali veoma sigurno.

Danas je Emma Stone jedna od najvećih nada Holivuda, koja ima šanse da postane velika poput Nicole Kidman ili Cate Blanchett, Od nje i starije koleginice imaju šta da nauče, jer sve svoje uspehe duguje samo sebi i upornosti. Bez obzira koju boje kose nosi, njen osmeh je njeno najjače oruđe, a njeni modni eksperimenti su prava inspiracija za dame svih uzrasta.

Bilo da nosi klasični Valentino ili Chanel ili moderne kreacije koje potpisuju Giambattista Valli ili Roksanda Ilinčić, Emma zadržava dozu gracioznosti i nevinosti koja je postala tako retka, a tako neophodna.

Mlada, talentovana, neizmerno puna pozitivne energije, Emma polako bira uloge, uspeva da napravi ravnotežu između posla i privatnog života, a uspela da je postane i miljenica lifestlyle magazina, jer uvek daje nešto novo, zanimljivo i zabavno, ali ipak drži distancu, kojoj se mnogi dive. Iako zvuči isuviše dobro za jedno mračno mesto kao što je Holivud, zajedno sa Emmom Watson, Stouneova, koja je škotskog porekla i u novembru puni 26, predvodnik je novog Holivuda, u kom je izgled važan, ali ne važniji od talenta i ličnosti. 

Preporučujemo

foto

28. 08. 17

Beyoncé otkriva obline nakon porođaja

Sexy i zanosno... :)

foto

05. 08. 16

Jarke boje dominiraju jesenjim danima

Uz malu pomoć pastela, žuta, plava, crvena su pravi hit

foto

20. 07. 16

Burberry Patchwork torba

Da li će ova torba dostići popularnost trenča legendarne britanske kuće?

Search