Štampaj Štampaj

Pošalji prijatelju

14. 04. 2014

Beyonce iznervirala fanove tokom odmora

Bootylicious?

Trenutno najmoćniji ženski vokal, Beyonce je sa suprugom i ćerkom na odmoru u Dominikanskoj Republici. Umesto paparazzo fotografija, planetarno popularna Beyonce sama postavlja fotografije na Tumblr nalog. Na nekima je bez šminke, u zagrljaju podjednako poznatog supruga, Jay Z-ja, sa ćerkom ili na golf terenu.

Upravo je fotografija sa golf terena izazvala pravu pometnju, jer je Beyonce optužena da je (nevešto) koristila Photoshop kako bi stanjila noge. Iako je tokom proteklih godinu dana vidno smršala, Photoshop eksperti su se složili da Bey nema noge supermodela, a onda se postavilo pitanje kakvu poruku šalje mladim ženama, kada je za deo popularnosti odgovoran i njen stav prema zdravom životu i ljubavi prema oblinama. 

Iako je gotovo neverovatno da je u pitanju marketinški trik, o Beyonce ne prestaje da se priča, čak i kada pobegne od refletktora šou biznisa. Ironično je to da je pesmom "Bootylicious" ne samo osvojila srca fanova, već je zajedno sa bendom Destiny's Child uspela da ovaj izraz uvede u oksforski rečnik.  

Preporučujemo

foto

28. 08. 17

Beyoncé otkriva obline nakon porođaja

Sexy i zanosno... :)

foto

05. 08. 16

Jarke boje dominiraju jesenjim danima

Uz malu pomoć pastela, žuta, plava, crvena su pravi hit

foto

20. 07. 16

Burberry Patchwork torba

Da li će ova torba dostići popularnost trenča legendarne britanske kuće?

Search