Štampaj Štampaj

Pošalji prijatelju

11. 02. 2013

Beyonce u Beogradu!

Pop diva počinje turneju

Najpoznatija pop diva današnjice Beyoncé počinje svoju evropsku i svetsku turneju ’’The Mrs. Carter Show World Tour’’ upravo u Beogradu, 15. aprila u Kombank Areni.

Ovo je njena prva turneja posle tri godine i pored Beograda obuhvatiće dvadeset evropskih gradova među kojima su i Dablin, Berlin, Pariz i četiri uzastopna nastupa u O2 u Londonu.

‘’The Mrs. Carter Show World Tour’’ biće najambicioznija i najveća turneja Beyonce do sada. Planirano je da traje godinu dana, a u drugom krugu obići će Južnu Ameriku, Australiju i Aziju.

Fanovi mogu da posete Beyhive Blog na sajtu www.beyonce.com i osvoje ekskluzivni sadržaj, nabave karte u pretprodaji i VIP pakete.

Poslednja turneja Bijonse bila je neverovatno uspešna i našla se na prvom mestu Bilbordove liste najposećenijih. ‘’I AM...WORLD TOUR’’ videlo je preko 1.1 miliona fanova i obuhvatila je više od 100 nastupa u 32 zemlje širom sveta.

Bijonse je trenutno jedna od najprepoznatljivih i najcenjenijih umetnica u pop kulturi. Pevačica, glumica, filantrop i uspešna poslovna žena, do sada je imala četiri solo albuma na vrhu top lista prodatih preko 75 miliona primeraka širom sveta. Njen rad nagrađen je brojnim priznanjima uključujući i 16 Grammyija. Billboard ju je imenovao za ‘’Najboljeg ženskog izvođača’’ i ‘’Najviše puštanog radijskog izvođača u ovom veku’’. 

Kritičari konstantno hvale njene energetične nastupe koji je izdvajaju kao pevačicu budućnosti. 

Preporučujemo

foto

06. 09. 17

Najlepše fotografije veridbi u 2017. godini

Ko kaže da bajke ne postoje?!

foto

14. 08. 17

Dama među oblacima

Svet na dlanu...kroz pilotsku kabinu

Search