Štampaj Štampaj

Pošalji prijatelju

16. 05. 2014

Isprobajte stil četiri ruske princeze

Upoznajte istinsku 'rusku mafiju'

Od kad su se pojavile na modnom radaru ( a to je otprilike bilo juče), tačnije sredinom 2012, četiri ruskinje su potpuno zauzele modni reflektor i sva pažnja je na top modnim revijama i  događajima uprta u njih. One dominiraju street style blogovima svojim nekonvencionalnim ali besprekornim ukusima i u couture komadima, postale su sastavni deo svih revija, pre za vreme i posle defilea.

Ove četiri žene su uspele da u rekordnom roku pobiju teoriju da iz Rusije ne dolazi ništa što nije usko, kratko i svetlucavo i da uđu u modne vode na velika vrata (najveća, da kažemo, pošto egalomanske tendencije ove velike zemlje tško da mogu da se zanemare u ovom modnom slučaju).

One su Ulyana Sergeenko, Elena Perminova, Vika Gazinskaya i Miroslava Duma. U narednim pričama, inspirisali smo se njihovim stilom i pronašli komade koji će vam pomoći da ga iskopirate! Zakoračite u rusko modno kraljevstvo:

Preporučujemo

foto

15. 08. 18

Virgil Abloh u saradnji sa Nike-om i Serenom Williams

Šampionka tenisa će ove godine nositi Ablohove kreacije na US Open turniru koji počinje 27. avgusta i predstaviti novu liniju po prvi put.

foto

10. 07. 18

Čarobna revija Dolce & Gabbana

Ovakvu reviju još niste videli!

Search