Štampaj Štampaj

Pošalji prijatelju

24. 04. 2013

Zelena i druge boje

Kako i sa čim kombinovati

Prva stvar koju treba da znate u vezi sa svakom bojom, to je da je ona uvek u nekakvoj vezi sa drugim iz točka boja. Smaragdno zelena je raznovrsna i dizvoljava kombinovanje sa skoro svim nijansama a da pri tom ne gubi na lepoti. Najbolje se ipak, slaže sa električno plavom, fuksijom, narandžastom, bojom šljive, crvenom, zlatnom, srebrnom,  crnom, bež, belom i sa pastelnim tonovima. Opcija je bezbroj, samo treba da pustite mašti na volju i budete kreativne.

Ali, bez obzira na svoje luksuzne karakteristike, budite pažljive u kombinovanju zelenih komada. Ne preporučujemo ovaj izgled od glave do pete, već su detalji u ovoj boji ili jedan, dominantni komad, sasvim dovoljni. Tako će vaša cvetna haljina izgledati fantastično uz zelene baletanke ili pojas, a zelene pantalone uz belu bluzu i neutralne sandale će biti pravi akcenat vašeg stila.

Zelena u total look-u može izgledati dobro samo kada je svečana haljina u pitanju. Tada, bila ona maxi, midi ili mini, uz nju možete poneti zlatne detalje i cipele ili je upotpuniti crnim asesoarima za postizanje glamuroznog izgleda.

Preporučujemo

foto

15. 08. 18

Virgil Abloh u saradnji sa Nike-om i Serenom Williams

Šampionka tenisa će ove godine nositi Ablohove kreacije na US Open turniru koji počinje 27. avgusta i predstaviti novu liniju po prvi put.

foto

10. 07. 18

Čarobna revija Dolce & Gabbana

Ovakvu reviju još niste videli!

Search