Štampaj Štampaj

Pošalji prijatelju

25. 09. 2012

Nitne, nitne, nitne...

U izobilju

Ova jesen ostaće upamćena po preterivanju. Previše zlatne, prejaki kontrasti, preluksuzne teksture, predimenzionirani kaputi, prelepe haljine i...nitne! Gde god da pogledate, ne možete ih izbeći. Dizajneri ako da su želeli nam dočaraju da nitne ne moraju da budu obeležje punk-rock kulture odakle su potekle, već da mogu biti začin svakom stilu i modnom pravcu. 

Sjaje se sa cipela kod Guccija, Christiana Louboutina i Giuseppe Zanottija, ne možemo da skinemo ruke sa njih na Valentino i Marc by Marc Jacobs tašnama, blejzeri ih nose kao epolete, haljine kao naramenice, tkanine ih obožavaju i modni detalji zavise od njih. Nitne su eklektične u svojim kombinacijama sa muslinom, svilom i šifonom, smele i neobične u formama zvezdica, šiljaka, trouglića i kvadratića, ženstvene na kragnama i manžetnama košulja i neočekivane kao dekoracija rukavica i čak noktiju što postaje sve veći trend u svetu manikira.

Dakle, sigurni smo da ste posle svih ovih informacija veoma željni da isprobate nitne i dodate ih svom stilu ove sezone. Kombinujte kožnu jaknu i biker čizme sa nitnama uz lepršavu i nežnu haljinu, nitne na džinsu u svim varijantama izgledaće efektno, ramena su posebno trendi lokacija na kojoj nitne prosto cvetaju u grozdovima i buketima i naravno, ako ste i dalje sumnjičavi, modni detalji će dodati malo oštrine svakom izgledu.

Zato, ne ustručavajte se ni trenutka više i zaboravite na klišee koji nitne svrstavaju u određenu modnu grupu. Ove jeseni i zime, nitne dominiraju i dopunjuju sve stilove, zato uživajte u njima i nosite ih sa stavom. A najbolje od svega je što vam ovaj trend dozvoljava da budete kreativni i sami dizajnirate svoj odevni komad. U bolje opremljenoj pozamanteriji možete staviti nitne na skoro svaki odevni predmet, sve što treba da uradite jese da pustite mašti na volju i bićete jedinstveni i zapaženi gde god da krenete!

Preporučujemo

foto

15. 08. 18

Virgil Abloh u saradnji sa Nike-om i Serenom Williams

Šampionka tenisa će ove godine nositi Ablohove kreacije na US Open turniru koji počinje 27. avgusta i predstaviti novu liniju po prvi put.

foto

10. 07. 18

Čarobna revija Dolce & Gabbana

Ovakvu reviju još niste videli!

Search