Štampaj Štampaj

Pošalji prijatelju

06. 08. 2012

Zlatni ulov na rasprodajama

Kupite na sniženju i nosite u sledećoj sezoni

 Ništa ne ošamuti tako kao letnje vrućine i natpisi SALE na svakom izlogu u gradu. 30%, 50%, 70% postaju magične brojke koje mame, a zatrpani rafovi, štedneri sa nabacanom garderobom i police prepune cipela se možda čine kao modni raj ali lako mogu postati zamka iz koje se nije lako izvući. Prvo pravilo rasprodaja jeste-spisak! Pre nego što krenete u obilaženje radnji, otvorite garderober, pogledajte šta vam zaista treba i sredite prioritete za maksimalnu efikasnost vaše šoping avanture.

Sada, kada ste savladali osnove, možemo preći na sledeći nivo-pogled u budućnost!

Ovde nastupa redakcija Stil Moda Lepota i zato smo od ovog trenutka vaš vodič za naprednu kupovinu. Naime, jedno je kupiti letnje stvari koje ćete nositi odmah, ali da li ste razmišljeli o tome koji komadi koji su sada u prodaji (i to po veoma povoljnim, prepolovljenim cenama) mogu da vam koriste u sezoni koja dolazi? Modne tendencije i stilovi pred nama su raznovrsni i sigurni smo da ćete pronaći baš ono što vam se dopada, zato mislite unapred i investirajte u komade koji ne samo što su u trendu sada, nego će ostati na modnom tronu i u sezoni jesen/zima 2012-13. i samim tim staviti i vas na mesto trendseterke uz minimalan budžet. Predstavljamo vam spisak komada koji će se svakako naći u garderoberu SML redakcije. Predstavljamo vam:

Peplum

Suknje, top, sako, kaput...ovakav komad će svakoj odevnoj kombinaciji dati elegantnu notu i pored toga još ističe struk i čini vas vitkijim. Idealan izbor za jesen!

Kombinezon

Kombinezon nastavlja da bude jedan od glavnih komada sezone i u jesen/zimu ulazi na velika vrata. Pronađite na rasprodajama varijantu sa dugim i širokim nogavicama, koje su trend ili cigaret pantalone varijantu koja će sjajno izgledati sa visokim potpeticama.

Kožni komad

Ovo je večna zapovest koju ne smete prekršiti. Kožna jakna je nešto što morati imati uvek i zato krenite u potragu za idealnim primerkom. Kako su grublji, bajkerski modeli obeležili sezonu leta a jesen/zima takođe zahteva oštriji i buntovnički modni stav, kožna jakna, šorts ili prsluk su investicija koja će se sama isplatiti.

Zlatno

Od glave do pete, bitno je samo da je upadljivo, upečatljivo i da ga ima mnogo. Šljokice, koža ili imitacije u upadljivim zlatnim nijansama biće idealan dodatak za svaki izgled danju ili noću. Kombinujte nekoliko zlatnjh komada, na primer suknju i bjelzer uz neki komad nakita ili haljinu i cipele, a pritom teksture i nijanse ne moraju biti identične. Ove jeseni, parola glasi-više je bolje, samo da sija...

Nitne

Detalji u vidu nitni ili metalnih ukrasa na garderobi ili modnim detaljima nastavljaju rock šik trend i na jesen. Obratite posebnu pažnju na blejzere i jakne koje imaju nitne na naramenicama, kao i na tašne i cipele ukrašene nitnama-ovo će biti pun pogodak za sledeću sezonu.

Pismo tašna

Što veća i luksuznija-to bolje. Ove zime se nose kockastiji i pljosnatiji modeli, zato pronađite vašu saputnicu za sezonu pred nama.

Kobalt plava

Boja koja živi i dalje i ulazi u novu sezonu ulazi u punom sjaju. Jedan komad u upadljivoj i intenzivnoj kobalt plavoj boji će biti dovoljan da na jesen doda luksuzni efekat vašim odevnim kombinacijama, zato obavezno ugrabite bar jedan komad u ovoj efektnoj boji.

Upečatljiv nakit

Krupna narukvica, masivne ogrlice i viseće minđuše su svakako neizbežan detalj. Još ako je komad u obliku bube, što je trend koji traje još od proleća i bronzane ili zlatne boje-to je pun pogodak!

Špic cipele

Ovaj trend ne umire i na jenjava, zato ako vidite vaš savršen par na sniženju ne oklevajte. A ako preferirate ravne umesto štikli, te cipele su investicija koja će usrećiti i vas i vaša stopala. Metalni špic je bonus!

 

Uživajte u kupovini!

Preporučujemo

foto

15. 08. 18

Virgil Abloh u saradnji sa Nike-om i Serenom Williams

Šampionka tenisa će ove godine nositi Ablohove kreacije na US Open turniru koji počinje 27. avgusta i predstaviti novu liniju po prvi put.

foto

10. 07. 18

Čarobna revija Dolce & Gabbana

Ovakvu reviju još niste videli!

Search