Štampaj Štampaj

Pošalji prijatelju

12. 07. 2012

5 torbi koje morate imati

U svojoj kolekciji

Bez obzira na to da li pratite modu i zavisite od novih trendova , potpuno usmereni na klasiku ili ste negde između ova dva ubeđenja, znate da je torba jedna od osnovnih odlika dobrog stila! Bez obzira na modne hirove i ideje dizajnera, neke vrste i namene torbe ostaju nepromenjene kroz sezone.

Stil Moda Lepota vam predstavlja 5 vrsti torbi i tašni koje morate imati u svom garderoberu za svaku priliku:

Za dan: Neutralna, jednostavna i dovoljno velika za sve sitnice poput šminke, notesa ili čak rezervni par obuće. Birajte pastelnu i univerzalnu boju jer će se takva torba slagati uz sve!

Elegantna: Mala, čvrsta clutch tašna koja upotpunjuje glamurozni večernji izgled. Diskretan štras, pliš, saten ili neki drugi luksuzni materijal su pogodni za ovu vrstu tašne.

Za izlazak: Eksperimentišite sa bojama, dezenima, formama i teksturama. U sklopu sa vašim stilom pronađite vašu omiljenu varijantu  i uživajte u njoj!

Za posao: Strožije forme i zatvorene boje se podrazumevaju ako imate stroga pravila oblačenja na poslu, ali elegantna i velika poslovna torba je svakako nešto što morate imati, bilo da je crna, siva ili u boji kože i svetlim nijansama.

Sportski stil: Za odlazak u prirodu, u šetnju ili čak u teretanu, velika torba je neophodna, ali umesto ranca ili sportske torbe, varijanta čvrstog cegera od platna ili kože će biti sasvim odgovarajuća.

 

Ako želite da uvek budete u  toku sa informacijama iz sveta mode, modnim trendovima i savetima, prijavite se na SML Newsletter OVDE

Preporučujemo

foto

15. 08. 18

Virgil Abloh u saradnji sa Nike-om i Serenom Williams

Šampionka tenisa će ove godine nositi Ablohove kreacije na US Open turniru koji počinje 27. avgusta i predstaviti novu liniju po prvi put.

foto

10. 07. 18

Čarobna revija Dolce & Gabbana

Ovakvu reviju još niste videli!

Search