Štampaj Štampaj

Pošalji prijatelju

09. 07. 2012

Letnje odelo

Za poslovnu damu

Letnje vrućine teraju naš um da se premesti na neke udaljene lokacije, u hladu, pored vode sa pićem egzotičnog izgleda u ruci… Ali, kada se vratimo u realnost zateknemo se na radnom mestu sa mnogo posla i još više  stepeni napolju. I tako, dok precrtavate dane do godišnjeg odmora, na posao morate ići, ali postoji način da se osećate prijatnije tokom vrelih dana.

Spas potražite u lanu i pamuku. Ovi laki, prirodni materijali deluju kao klima uređaj jer su prirodni izolator pa održavaju temperaturu na normali i puštaju kožu da diše. Svetlije boje će doprineti odbijanju sunčevih zraka, što će biti dodatno osveženje. Sako, pantalone, suknja, haljina i bluza od ovih materijala izgledaju dovoljno elegantno ali i profesionalno, pa možete da ih nosite na posao čak i kada radite u firmi sa veoma strogim pravilima oblačenja, dok za one sa manje ograničenja, laneni šorts, majice i široke tunike od tankog pamuka biće sjajna osnova vašeg letnjeg poslovnog izgleda.

Ako želite da uvek budete obaveštene o svim novostima, novitetima, trendovima i savetima iz sveta mode, prijavite se na SML Newsletter OVDE

Preporučujemo

foto

15. 08. 18

Virgil Abloh u saradnji sa Nike-om i Serenom Williams

Šampionka tenisa će ove godine nositi Ablohove kreacije na US Open turniru koji počinje 27. avgusta i predstaviti novu liniju po prvi put.

foto

10. 07. 18

Čarobna revija Dolce & Gabbana

Ovakvu reviju još niste videli!

Search