Štampaj Štampaj

Pošalji prijatelju

16. 06. 2012

Kako nositi neon boje

Letnji trend kao najbolji prijatelj vaših odevnih kombinacija

Možda i najveći modni trend ove sezone su neon boje, koje su preplavile izloge svih modnih prestonica. Neon boje mogu biti vaš odličan saveznik pri odevanju tokom vrelih dana, ali svako preterivanje može doneti neželjene efekte.

Ukoliko ste se odlučili da jedan odevni komad bude u neon boji, dnevne kombinacije će dobro izgledati ako je ostatak odeće u pastelama ili neutralnim tonovima. Takođe, pomalo monotone pastele ili bež nijanse pa čak i belu boju, možete ućiniti upečatljivijim koristeći neon detalje, poput nakita ili čak cipela u neon pink nijansi. Ovakve kombinacije nisu hrabre, već moderne, a mogu se nositi svuda: kako na posao, tako i na fakultet, tokom dnevnih ili večernjih šetnji. Takođe, neon boje u šminkanju su vaš saveznik ukoliko je odeća smirenijih tonova. Jarko žuta senka ili neon narandžaste usne su odličan izbor, ali ako naglašavate jedno, nemojte sve.

Ako se pak odlučite za miks neon boja, obratite pažnju gde idete. Žurka na plaži ili u bašti nekog kluba može podneti određenu dozu preterivanja sa neon tonovima. Vodite se prošlogodišnjim trendom color-blocking kako bi izbegli pitanje da li svetlite u mraku. Ukoliko su top i suknja neon boje, smirite ovu kombinaciju neitralnim cipelama i ne preterujte sa dodacima. Takođe, ono što izgleda dobro na pisti, ne mora uvek da bude doslovno preneseno na ulice. Trudite se da kreativnost izrazite mešanjem materijala, a sebi postavljajte izazove kako da osvežite malu crnu haljinu neon nakitom.

Zapamtite da ne stoje svima dobro sve neon boje. Prilagodite svoju odeću budžetu, figuri i profesiji, jer samo ako ste dosledni sebi, gradite stil. Ne ističite mane zarad trenda, jer tada postajete žrtva mode, a to je etiketa koja nikom nije potrebna.  

Preporučujemo

foto

15. 08. 18

Virgil Abloh u saradnji sa Nike-om i Serenom Williams

Šampionka tenisa će ove godine nositi Ablohove kreacije na US Open turniru koji počinje 27. avgusta i predstaviti novu liniju po prvi put.

foto

10. 07. 18

Čarobna revija Dolce & Gabbana

Ovakvu reviju još niste videli!

Search