Štampaj Štampaj

Pošalji prijatelju

02. 07. 2012

Svi predmeti leta

Praktičan podsetnik za dobar provod

Početak leta obeležavaju pripreme za letovanje i zasluženi odmor, popodnevne izlete, čitanje omiljene knjige u hladu ili žurke na plaži. Kako bi vam olakšali vrele dane, pripremili smo vam podsetnik svih sitnica, koje će vam u nekom trenutku zatrebati. Osim osnovnih, kao što su proizvodi za zaštitu od neželjenih sunčevih zraka, tu su naočare i šeširi, udobna i moderna obuća, ali i jastuk koji će vam olakšati višesatna putovanja. Ne sme se zaboraviti nega usana i stopala, kao ni lagani parfem, koji će vas zauvek podsećati na ovo leto.

Vaši omiljeni modni dodaci ovog leta su velike i upečatljive ogrlice, kao i zanimljive i raznobojne potpetice. Podjednako važno je da brigu o izgledu nastavite i u sobi, te ne zaboravite na kremu za lice,  a ono što večernji izlazak podrazumeva, osim dobrog raspoloženja, je svakako ruž u jarko crvenoj ili narandžastoj boji.

Torbe za plažu su dovoljno prostrane za sve vaše dnevne sitnice, poput nesesera, peškira i šik lepeze, a baš kao i šešir, možete i torbu ukrasiti maramom u željenoj boji, koja će se slagati sa vašim trendi kupaćim kostimom. 

Preporučujemo

foto

15. 08. 18

Virgil Abloh u saradnji sa Nike-om i Serenom Williams

Šampionka tenisa će ove godine nositi Ablohove kreacije na US Open turniru koji počinje 27. avgusta i predstaviti novu liniju po prvi put.

foto

10. 07. 18

Čarobna revija Dolce & Gabbana

Ovakvu reviju još niste videli!

Search