Štampaj Štampaj

Pošalji prijatelju

30. 04. 2012

Presvučeni čipkom

Modni dodaci

Dve modne imperije, Dolce & Gabanna i Valentino, su za tekuću sezonu značajan deo kolekcija posvetili čipki. Uvek aktuelna, definitivno je hit na letnjim haljinama, ali i na modnim dodacima, posebno torbama. Čipka u letnjoj sezoni nije detalj, već presvlači cele odevne komade, kao i cipele, i već pomenute tašne.

Čipka je obeležila i kolekcije kuća Louis Vuitton, Miu Miu, a osim crnih i belih odevnih komada, koje odišu vintage stilom, čipka u jarkim bojama je apsolutni modni pogodak sezone, koji će se nastaviti i tokom jesenjih dana.

Čipku možete nositi uvek i svuda, tokom dana i večeri, na formalne događaje ili za šetnju gradom. Poput Valentino mokasina ili Dolce tašni, koje su cele presvučene čipkom, tako možete i vi. Nežna i romantična čipka u kombinaciji sa jarkim bojama pokriće gotovo sve aktuelne trendove, davajući vam na odvažnosti i zavodljivosti, koju samo čipka može da donese.  

Preporučujemo

foto

15. 08. 18

Virgil Abloh u saradnji sa Nike-om i Serenom Williams

Šampionka tenisa će ove godine nositi Ablohove kreacije na US Open turniru koji počinje 27. avgusta i predstaviti novu liniju po prvi put.

foto

10. 07. 18

Čarobna revija Dolce & Gabbana

Ovakvu reviju još niste videli!

Search