Štampaj Štampaj

Pošalji prijatelju

02. 02. 2012

Šta uvek morate imati u fioci na poslu

Korisni saveti

S obzirom na činjenicu da poslovne obaveze postaju sve veće, dani postaju kraći a tašne sve manje, nije na odmet u fioci na radnom mestu držati nekoliko stvari koje Vam mogu biti korisne. Nikada ne znate da li će Vas iznenaditi poziv za izlazak posle posla a vremena za odlazak kući nema, ili je važan poslovni sastanak naprasno pomeren pa morate da se doterate na brzinu. Zato Vam SML daje predlog koje komade nje na odmet držati pri ruci na radnom mestu:

-Cipele na štiklu- Bilo da su u pitanju vremenske prilike koje zahtevaju tople, ravne čizme, količina vremena koje  provodite na nogama ili jednostavno niste neki ljubitelj cipela na štiklu, nije na odmet uvek imati par salonki u fioci na poslu. Nikada ne znate da li će Vas izenaditi bitan poslovni sastanak ili neočekivani izlazak posle posla, a elegantne cipele mogu učiniti mnogo za Vaš celokupni izgled.

-Ravne cipele -Klasične baletanke je poželjno imati pri ruci ako želite da odmorite noge od štikli u toku radnog dana,a  da to ne podrazumeva izuvanje cipela na radnom mestu.  Jednostavna ravna obuća izgleda poslovno i može biti Vaš saveznik ako veliki deo dana provodite u pokretu, zato se potrudite da budu svedene i udobne.

-Čarape-Nikada ne znate kada će Vam se desiti nezgoda sa tankim čarapama u toku radnog dana, zato  jedan rezervni par uvek mora biti sastavni deo Vše fioke.

-Basic majica- Čista majica uvek Vam može zatrebati, bilo da ste se slučajno isflekali lil oznojili, a može Vam dobro doći ako zahladni pa je možete iskoristiti kao potkošulju.

-Pribor za šivenje- Ako ste vešti u krojačkim veštinama, Vaše umeće može Vam dobro doći ako neko dugme otpadne ili se šav na suknji rašije. Prva pomoć u takvim situacijama, osim štendera sa drugom garderobom, jesu igla i konac ili zihernadla.

-Ešarpa- Elegantna ešarpa ne zauzima puno mesta a može pomoći u transformaciji dnevnog u večernji izgled ili dopuniti izgled za sastanak. Za prvu varijantu, upadljivi broš kojim ćete fiksirati ešarpu ležerno oko ramena je dobro rešenje, dok za drugo, poslovnu opciju, presavijte ešarpu na pola i provucite dva kraja kroz prevoj, tako ćete napraviti jednostavan i elegantnan dodatak Vašem poslovnom imidžu.

-Nakit- Pomenuli smo broš koji je u slučaju ešarpe sjajan detalj, ali uvek možete imati pri ruci nekoliko komada nakita koji volite, ako ništa drugo, mogu da posluže kao kreativna dekoracija radnog stola.

Preporučujemo

foto

15. 08. 18

Virgil Abloh u saradnji sa Nike-om i Serenom Williams

Šampionka tenisa će ove godine nositi Ablohove kreacije na US Open turniru koji počinje 27. avgusta i predstaviti novu liniju po prvi put.

foto

10. 07. 18

Čarobna revija Dolce & Gabbana

Ovakvu reviju još niste videli!

Marijana   |    03. 02. 2012   |   14:15:56

Dobar savet

Predlozi su zanimljivi, neka
svaka dama odabere sta joj
odgovara.
Ruzicaste salonke
su izuzetne.

pošalji odgovor
SML   |    03. 02. 2012   |   11:11:24

Re: Preterivanje

Draga Ana,
navedene stvari su predlog koji obuhvata različite profesije i potrebe. U zavisnosti od posla kojim se bavi, svaka čitateljka može da izdvoji komade koji će joj zaista biti od koristi na radnom mestu.
Srdačan pozdrav!
Tim SML

pošalji odgovor
Ana   |    03. 02. 2012   |   09:15:43

Preterivanje

Glupost. Gde smestiti tolike stvari na poslu?! Treba poseban garderober da oformim ?

pošalji odgovor

Re: Preterivanje

dragicap   |    03. 02. 2012   |   07:09:05

made by me ...

divan potsetnik ,drago mi je da većinu navedenih akcesoara ,mudro čuvam na ovaj način-dodala bih i parfem ,neka se nadje ...

pošalji odgovor
dragicap   |    03. 02. 2012   |   07:08:29

made by me ...

divan potsetnik ,drago mi je da većinu navedenih akcesoara ,mudro čuvam na ovaj način-dodala bih i parfem ,neka se nadje ...

pošalji odgovor
Search