Štampaj Štampaj

Pošalji prijatelju

07. 12. 2011

Pertlanje je IN

cipele

Jedan od osnovnih trendova kada je obuća u pitanju ove sezone je pertlanje, bilo da se radi o ravnim cipelama muške estetike, bilo o potpeticama koje nas podsećaju na Mary Poppins. Još prošle godine je počela najava ovog trenda koji je ovu sezonu prosto "zarobio" širokom ponudom od koje ni jedna ženska noga neće ostati spašena.  

Ove parekselans klasične cipele, spadaju u one komade koji se ne mogu nazvati trendom sezone ni najmodernijim imperativima modnih dizajnera. Više je to stil koji su nam u amanet ostavile pomodarke koje su u predrevolucionarnoj Francuskoj pratile prvu trend seterku na svetu (po mnogima) Mariju Antoanetu.

Na prvi pogled, zahvaljujući dizajnu, ove će cipele odati utisak klasičnih "ozbiljnih” cipela, i u sebi imati notu nekih prošlih vremena u formi i na način koji ih ne čini baš najpoželjnijim komadom. Ali na drugi pogled će se u vama roditi želja da svakako imate jedan par ovakvih cipela, iako nam se čini da su izašle iz ormana Džejn Eir.

Zahvaljujući nizu modela, ovaj model doživeo je toliko varijacija da će biti lako odlučiti se za one koje Vam najviše odgovaraju. One ravne inspirisane su muškom estetikom, zumbane ručno rađene cipele kakve su one koje ima Etro, one na visoku petu su seksi i zavodljive i sjajno će se uklapati uz pantalone ili uske farmerke koje u animal printu nudi Dolce & Gabanna.

Izaberite sami!

Preporučujemo

foto

15. 08. 18

Virgil Abloh u saradnji sa Nike-om i Serenom Williams

Šampionka tenisa će ove godine nositi Ablohove kreacije na US Open turniru koji počinje 27. avgusta i predstaviti novu liniju po prvi put.

foto

10. 07. 18

Čarobna revija Dolce & Gabbana

Ovakvu reviju još niste videli!

Search