Štampaj Štampaj

Pošalji prijatelju

24. 10. 2011

UGG-ice

naše drage

Drage moje, kako ne biste mislile da uvek kudim vaš izbor i da baš uvek pametujem, evo ovog puta jasno i glasno stajem iza vaše odluke. Ta odluka, tj. moja podrška vama odnosi se na UGG čizme (ili na njihove kopije, kako vam drago). Iako ih fura ceo Beograd (sa okolinom) one su meni skroz super, pre svega zbog toga što znam da vam je u njima toplo i da prstići neće promrznuti (znate da sam za devizu „Zdravlje pre svega“). Mogu se naći u različitim bojama, različih dezena i dubina, ali svima im je zajedničko to da su jako tople i da imaju onaj specifični, pomalo bangavi oblik.

Znate da stalno ponavljamo da treba da negujete svoj stil, da budete osobeni, ali ovu „uniformisanost“ će vam svi, a samim tim i ja, oprostiti jer su ove hit čizme s razlogom ponele taj epitet. Bićete zaštićene od hladnoće, bićete dobro obučene i bićete u trendu, ako vam je to već toliko bitno. Dakle, samo napred. Siguran sam da ćete svakom momku biti privlačne i slatke. Ima nešto u tim čizmama, a još više u devojkama koje ih nose. Ne znam šta je, ali imaju ono nešto. Nisu bez razloga postale tako i toliko popularne u svim krugovima (od holivudskih zvezda preko naših trendseterki, pa sve do svake treće devojke u tramvaju). Slobodno ih furajte. Imate našu punu podršku. Ovo je onaj must have asesoar koji je nezaobilazan ove, kao i prethodnih, sezona. E,sad – ostaje samo jedno pitanje: da li ćete i zašto kupiti original ili ćete se, ipak, opredeliti za nešto jeftiniju varijantu (čitaj Kinezi). Svaka roba ima svoga kupca, pitanje je samo da li ste vi kupac svake (svakakve) robe?!

Preporučujemo

foto

15. 08. 18

Virgil Abloh u saradnji sa Nike-om i Serenom Williams

Šampionka tenisa će ove godine nositi Ablohove kreacije na US Open turniru koji počinje 27. avgusta i predstaviti novu liniju po prvi put.

foto

10. 07. 18

Čarobna revija Dolce & Gabbana

Ovakvu reviju još niste videli!

Moć haljine

Moć haljine

Haljina koja može da promeni život ...

Trk

Trk

Po svoj stil.. ...

Search