Štampaj Štampaj

Pošalji prijatelju

12. 09. 2011

Ne, ne volimo devojke

na štulama

Ako i vi (koje ste upravo počele da čitate ovaj tekst) spadade u grupu onih devojaka koje obožavaju strmoglavo visoke štikle, a da se pri tome gegate dok hotate na njima, možete odmah prestati s čitanjem, obuti svoje najviše potpetice i vežbati hodanje! To će vam mnogo više koristiti nego čitanje ovog teksta. Praksa je odmah primenjiva i ona je ono što se odmah vidi (bar u ovom slučaju). Molim vas, ovo je krik jednog prosečnog mladića. Nikako nam nije seksi da vidimo super obučenu devojku sa visokim potpeticama (koje  volimo, tj. obožavamo – da se ne lažemo), ali kad vidim kakvo je to mučenje, kakve napaćene izraze prave... Ova kategorija obično izgleda kao da je rođena u štiklama, super hodaju i neopisivo su privlačne. Ipak, stvar postaje jasnija, mnoooogo jasnija, kada posle nekoliko sati u klubu izuje svoje cipele, a mi ugledamo noge u ranama i njenu katarzu koju oseća nakon stega... Pa, šta je i da l’ je išta vredno ove žrtve?

Druga kategorija „ne znam da hodam na štiklama“ devojaka su one koje nemaju izraze lica koji bi dočarali bol, tj. one devojke koje zapravo funkcionišu normalno, bar ćete to pomisliti dok ih gledate u lice, ali kad se glava spusti naniže – horor! S leve na desnu, krk-krk, boli me dok gledam! Nijedna lepotica, boginja elegancije i stila, to ne može biti ako hoda kao na štulama. Pa, ko bi voleo da pored sebe ima devojku koja se gega s noge na nogu, i udara čas levo, čas desno?!?!?!Mislite li da nam ne prođe kroz glavu slika, ako bismo kojim slučajem ovakvu devojku osvojili, na kakva bismo namučena i nažuljana stopala naišli. Romantika, stil, lepota??? Biće sve drugo, ali ovi pojmovi nam neće pasti na pamet dok gledamo jadna stopalca... Ovo nikako nije seksi, priznaćete...

Žene su te koje stalno govore o manama muškaraca, a mi ćutimo i jednostavno – volimo žene. Nemojte me pogrešno razumeti – mi obožavamo žene, ali nismo slepi kod očiju i imamo neke kriterijume koje ne prelazimo, ma kako često delovalo kao da mislimo drugačije. Zato sam ja tu, drage moje! Ukazujem i ukazivaću vam na neke propuste, na neke sitne zamerke koje muškarci imaju, a koje vam nikada ne bi rekli. Shvatite me kao svog prijatelja koji ovo piše iz samo jednog razloga – kako bi vam ukazao na nešto što ste malo zaboravile. Budite ženstvene, lepe i jednostavne. Ova formula garantuje uspeh.

Preporučujemo

foto

15. 08. 18

Virgil Abloh u saradnji sa Nike-om i Serenom Williams

Šampionka tenisa će ove godine nositi Ablohove kreacije na US Open turniru koji počinje 27. avgusta i predstaviti novu liniju po prvi put.

foto

10. 07. 18

Čarobna revija Dolce & Gabbana

Ovakvu reviju još niste videli!

Moć haljine

Moć haljine

Haljina koja može da promeni život ...

UGG-ice

UGG-ice

naše drage ...

Trk

Trk

Po svoj stil.. ...

Search